fbpx

Nik & Jay

Nik & Jay lever drømmene ud med arena-tour i maj 2022! Det sker, når Nik & Jay tager deres altid eksplosive og vedkommende shows indendørs, når de gæster Odense med deres "Længe Leve Drømmenes Tour". Koncerten følger op på sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december måned med nye hits til set-listen som "Hot Sauce", "Det´Den Vibe" og "Magnolia".

NIK & JAY ”LÆNGE LEVE DRØMMENE TOUR 2022” 

06.05.2022 – Aalborg, Aalborghallen

07.05.2022 – Aarhus, Ceres Arena

12.05.2022 – Odense, Jyske Bank Arena

13.05.2022 – København, Royal Arena

Citat fra Nik & Jay:

“Vi er så taknemmelige for hele denne rejse.

Så heldige, at vi kan dele den med jer. Med hinanden.

Vi er et virkelig godt sted lige nu og vi føler os i balance. Er dybt inspirerede, og har en exceptionel vibe kørende med jer, publikum. Tak for I lytter, danser og lader jer blive bevæget af vores musik. Det er vi så evigt taknemmelige for, og det kommer vi aldrig til at tage for givet.

Så hvad siger I til, at vi laver en tour til?

Vi vil give alt vi har. I kommer og giver jeres gode, gode energi. Så kan vi sammen skabe mere magi, der er større end os alle sammen.

Det kan vist kun blive GODT.

1000, 1000 tak 🙏🙏

Nik & Jay

 

 

 

 

Ændring: Koncerterne med Nik & Jay 12. november i Royal Arena, 13. november i Ceres Arena, 19. november i Jyske Bank Arena og 20. november i Aalborghallen udskydes til maj 2022. Nik & Jay kommer til Odense den 12. maj 2022.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten på den nye dato.

 

Fra Nik & Jay: “Kære alle. Håber I stråler derude🌅

Hermed en tour update. Vi må desværre meddele jer, at vi af personlige samt logistiske årsager, bliver nødt til at rykke vores kommende 4 arena koncerter i november. Heldigvis har vi 4 nye, endnu bedre datoer til jer i maj 2022🙏🙏😉

I skal vide vi har det godt, glæder os helt vildt og håber I har mod på at vente lidt endnu🧘

Tak for jer og tak til alle der har holdt fast i jeres billetter❤”

 

Hvis du ikke ønsker holde fast på billetten længere, kan den naturligvis refunderes hos Ticketmaster. Og ellers skal du blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato. Alle billetkøbere har modtaget en e-mail fra Ticketmaster med information.

Få billetter