fbpx

PHLAKE PHINE DK TOUR ’23

phlake PHINE DANMARKSTURNÉ

 

Med stærke albumudgivelser i ryggen, en lang række af radio- og streaminghits og et hav af udsolgte koncerter samt en forstående sommertour, har Phlake været i studiet for at producere ny musik til deres forårstour 2023. I oktober udkom deres nye album ‘PHINE’, den 17. marts udkom deres nye EP ‘Phine Friends’. Bandet besøger Aalborg, København, Aarhus og Odense på deres Danmarksturné.

 

Odense, lørdag den 25. marts
Phlake Phine 
Support: August Høyen + ILMA 
Koncertsted: ODEON 

 

Halvandet år efter deres seneste albumudgivelse, ’The Illegal Download Of Your Soul’, er Phlake nu i gang med et nyt musikalsk kapitel, som blev kickstartet med udgivelse af singlen ’Vendetta’ den 29. oktober 2021.  Singlen blev valgt direkte som Ugens Uundgåelige på P3 og ramte de internationale streamingtjenester med et brag. I oktober udkom albummet ‘Phine’. Vi har spurgt tre Odenseanere hvad de synes om det nye album. Se med her! 

 

 

Ny EP på gaden den 17. marts ’23

Lyt til den nye EP ‘Phine Friends’ 

 

NYT ALBUM PÅ GADEN OKTOBER ’22

Lyt til det nye album ‘Phine’

 

Support og guest til Odense-koncerten den 25. marts

 

Et fænomenalt liveband

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved DMA 2016 – bl.a. for Årets Album. Siden da har de udgivet de to albums ’Weird Invitations’ og ’The Illegal Download of Your Soul’ til stor glæde for både fans, radiolyttere og anmeldere. Phlake har opnået rigtig meget siden deres debut; De var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, singlen ’The Rascal’ var det mest spillede nummer på dansk radio i 2018 og vandt P3s lytterhit i 2019. Derudover har de modtaget flere guld- og platincertificeringer for deres udgivelser.

 

Phlake er kendt som et fænomenalt liveband hvilket blev tydeligt, da de satte publikumsrekord på Roskilde Festivals Upcoming scene i 2016 – som debutanter på festivalen. Året efter åbnede de den legendariske Orange Scene, og har siden da optrådt i hele landet til stor fornøjelse for fans og musikelskere. Kort før nedlukningen af Danmark, i november 2019, spillede bandet en headliner-koncert i Royal Arena, som blev en milepæl i deres karriere. GAFFA gav koncerten fem stjerner med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie”.

 

Open in Spotify

 

Følg Phlake og vær først med alle de vilde nyheder
Få billetter

Predinner-koncert på Rest. H.C. By Meyers

Forkæl dig selv med en helt særlig smagsoplevelse i hyggelige rammer, uanset om du er gæst på hotellet, om du er koncertgæst i ODEON eller nysgerrig forbipasserende med appetit på god gastronomi.

Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

Økologi, omtanke, bæredygtighed og smag er vores pejlemærker, ligesom køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet.

Vi bruger flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers eget køkken og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn, ligesom Meyers erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i vores eget bageri.

På restaurant H.C. by Meyers tilbyder vi en uformel spiseoplevelse i de smukke omgivelser på Hotel Odeon.

 

Se den aktuelle menu