Phlake

SUPPORT LLEOH

Lleoh er med sit 3 mand høje færøske band blevet tilføjet som support på Phlakes Danmarks tour.Trods sin nyfundne status som debutartist, har den 25-årige sangerinde LLEOH (med det borgerlige navn Sarah Leonora) sunget siden barnsben og været i og omkring musikbranchen i mange år. Hendes musik trækker tydelige tråde til 00’ernes pop og R&B-universer, som dog udfordres af undertoner fra til tider insisterende melankolske tilstande.

 

Lørdag den 20. oktober åbner ODEON dørene for en anderledes og unik koncertoplevelse med den storhittende danske R&B-duo, Phlake.

Her vil de to drenge gøre alt for, at sætte hele verden omkring os i stå, når de tryllebinder publikum med deres rhytm’n’balls- lyd, spækket med lækker, poppet R&B, twistet med hårdheden fra hip hop’ens rytmespor.

Det bliver en aften i et helt nyt format, men med alle numrene du kender, fra både det prisvindende debutalbum ’Slush Hours’ og den anmelderroste opfølger ’Weird Invitations’.

Siden debuten er det gået stærkt for det modsætningsfyldte makkerpar, og deres succes er ikke til at tage fejl af. Med de platinsælgende sukkerknaldslandeplagere ”Pregnant” og ”Angel Zoo” har de skabt en unik urban pop-lyd, og været blandt de mest spillede herrer i dansk radio i både 2016 og 2017.

Phlake har på under to år allerede opnået over 90 millioner streams på Spotify, fem DMA-statuetter og ikke mindst æren af den ikoniske åbning af Orange Scene på Roskilde i 2017. Udsolgte koncerter i både ind– og udland, og international festivalsucces i Norge og Sverige, vidner om en imponerende rejse for gruppen.

Du kan med andre ord glæde dig til endnu et shot af den berusende slushice-sirup, der efterhånden er blevet Phlakes varemærke, når drengene går på scenen i den store sal i ODEON lørdag den 20. oktober.

God fornøjelse!

Måske er du også interesseret i