Platt-form

Publikum skreg af grin, og anmelderne kastede bunkevis af stjerner efter PLATT-FORMs første forestillinger. Den 8. november er de Reumert-nominerede satiremestre endelig tilbage på Magasinet i Odense, med et helt nyt show. 

Der er lagt i ovnen til et helt nyt, bragende musikalsk og hylende morsomt show, når PLATT-FORM tackler spørgsmål som ”Må en hvid heteroseksuel mand overhovedet mene noget?”, ”Er bloggere virkelig klogere end professorer?” og ”Vil Jesus kunne lide jødekager?”.

I trioens nye show, En smule i overkanten udleverer Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby endnu en gang danskerne, og ikke mindst hinanden, med bidende satire, vanvittige kostumer og masser af velklingende ørehængere.

Du kan med andre ord glæde dig til en sublimt underholdende aften på Magasinet, når PLATT-FORM skyder den 110% af med deres funklende nye show.

Rigtig go’ fornøjelse!

PS: Præcis som de to første shows, har de tre skuespillere også selv skrevet og produceret En smule i overkanten –  og de udgiver løbende sange på Facebook, som kommer til at indgå i det nye show. Du kan varme op med trioen her.

Måske er du også interesseret i