Procol Harum

Verdenshittet ”A whiter shade of pale” fra 1967 er en af rockhistoriens absolutte klassikere. Den – og mange, mange andre kæmpehits – kan du opleve den 27. oktober 2018 i ODEON, når legenderne fra Procol Harum gæster Odense og den store sal i ODEON.

Procol Harum var – og er – kendt og elsket for sin helt unikke sound, som kombinerer symfonisk rock med en helt basal og jordnær fornemmelse for soul og rhytm ’n blues.

Bandet er inspireret af klassisk musik og psykedelisk rock som tilsættes mørke, ofte dystre og filosofiske tekster, som gennem alle årene er skrevet af sanger og pianist Gary Brooker samt tekstforfatter Keith Reid. Deres stilskabende musik har været med til at inspirere bands som Pink Floyd, The Grateful Dead og Electric Light Orchestra.

Bandet er stadig suverænt anført af den 72-årige sanger og komponist Gary Brooker, hvis stemme stadig besidder en varme, fylde, dynamik og glød, der kun kan imponere.

Så selvom den engang så gnistrende mørke hårpragt er blevet forvandlet til en værdig hvid høvdingemanke, så kan du roligt forvente en storladen og skarp aften fyldt med nostalgi og moderne svaj, spækket med gamle klassikere som ”A Salty Dog”, ”Homburg” og ”Conquistador” og de nyere ” ”I Told On You”, ”Business Man” og ”Neighbour” fra albummet ”Novum”.  Med andre ord, glæd dig til en stor aften i de fantastiske rammer på ODEON.

Rigtig god fornøjelse!

Måske er du også interesseret i