QM Band Battle* + Queen Machine

*QM Band Battle er en konkurrence for lokale bands, hvor det vindende band får lov til at opvarme inden Queen Machine går på scenen i Landsbyen. Ansøgningsfristen starter d. 1. april, mere information omkring dette følger..

 

Glæd dig til en aften, hvor bøgetræerne nærmest bliver lagt ned af udødelige hits og kæmpe karisma!

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, når Europas største Queen-oplevelse rammer scenen i Den Fynske Landsby.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af kæmpestore hits. Queen Machine leverer varen – både musikalsk og visuelt.

Væbnet med en energisk spillelyst samt stor kærlighed og respekt for Queen begejstrer Queen Machine igen og igen publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og med den karismatiske og storsyngende Bjarke Baisner i front har Queen Machine uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske endda hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!

Udsolgt