Rasmus Seebach

Den 12. maj 2018 har du al mulig grund til at samle familien til en fantastisk dag, når Rasmus Seebach kommer i Kongens Have og giver familiekoncert.

Til sommer kan publikum glæde sig til bl.a. at høre sange fra det længeventede album ’Før Vi Mødte Dig’, der udkommer d. 24. November 2017.

Det nye album bliver opfølgeren til albummet ’Verden Ka’ Vente’ – et album der i dag har solgt 7 gange platin, og som dermed følger i sporet af hans tidligere udgivelser der sammenlagt tæller mere end 700.000 solgte eksemplarer. For Rasmus kan succes dog hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum og fansene:

Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”.

På trods af, at Rasmus blot har 7-8 år på bagen som live-artist er hans koncerter allerede kendt for at være på allerhøjeste niveau, både kvalitative og spektakulære koncerter, der både hyldes af fans, publikum og anmeldere.

Rigtig go’ fornøjelse!

Familiekoncert

Måske er du også interesseret i