SEBASTIAN BAND

SEBASTIAN BAND EFTERÅRSTURNE 2018

FRA DEN STORE FLUGT TIL DRØMMESCENARIET

Sebastian og hans dejlige band er i fuld gang i øvelokalet, for at forberede den kommende tur. På denne tur har de budt velkommen til 2 nye i orkestret. Peter Dencker på Keyboard og Anne Seier på kor, percussion mv. De glæder sig alle helt vild meget til at komme ud og spille igen, og har gravet dybt i det store skattekammer af fantastiske sange.

 

For første gang med band siden 2012!
I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere Danmark har haft at byde på. Han har solgt mere end 2 millioner plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 millioner billetter til de mange musicals, han har skrevet.

Sebastian har gennem hele karrieren haft et stort publikum i alle aldre – og der kom endnu flere til, da han i 2015 medvirkede i tv-programmet Toppen af Poppen. Her kunne seerne bl.a. høre fortolkninger af Sebastians tidløse sange, fra de nye tv-venner Shaka Loveless, Stine Bramsen, Lars Lilholt og Oh Land.

Sidstnævnte var også velvalgt duet-partner på ”Skjulte øjne”, det nye nummer på succesopsamlingen ”De største sange” (2015) – en god indgangsvinkel til Sebastians musikalske univers og omfattende karriere.

Sebastian Band live 2018: Sebastian (vokal og guitar), Michael Friis (bas), Klaus Menzer (trommer og percussion), Nils Henriksen (el. guitar), Perry Stenbäck (guitar og div. strengeinstrumenter), Peter Dencker (tangenter), Misen Groth og Gry Harrit(kor), Anne Seier (kor).