fbpx

Specialklassen INTET AFTALT – I NYE KLÆDER

Specialklassen INTET AFTALT – i nye klæder (næsten) 

 

Specialklassens show i november ’22 var en bragende succes. De pænt klædte mænd vender tilbage med showet INTET AFTALT, det er 100% sikkert samme intro, samme scene, men absolut ikke samme indhold som i november ’22 – showet i april er i nye klæder med ny impro-comedy. Glæd dig.

 

Pløjemark, girafbur, ubåd, sauna, swingerklub, Rema1000…

Sådan starter det ofte for Specialklassen!

Henvist til de mest tossede locations, publikum kan finde på. Og selvfølgelig kan Danmarks bedste impro comedy-gruppe få det sjoveste ud af hvad-som-helst.

 

De synger godt, de spiller godt og de er skide sjove!

 

Hvert show med Specialklassen er unikt, fordi publikums input er med til at skabe nye, spøjse knæk på komikken. Med faste impro-oplæg kringler comedy-trioen stikord i kategorierne steder, personer, hverdagsoptrin, reaktionsmønstre, jobtitler og meget andet. Så det genererer hypermusical, døvetolkning med udvidet kropssprog, og seancer med overgearede lydeffekter.

 

Se også døvetolken fra “Året der gak 2020” – der er lattegaranti 

 

Kom med backstage, med Specialklassens pianist der kommer med sjove afsløringer

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Få billetter