Suspekt

AFLYST

Information vedr. Suspekt: Sindssyg Arena Tour / Jyske Bank Arena / Odense:

Koncerten med Suspekt d. 14. november i Jyske Bank Arena er desværre aflyst. Sikkerheden for vores artister, fans og personale er altid vores højeste prioritet og aflysningen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Alle billetter bliver automatisk refunderet, nærmere information herom kommer på en mail fra Ticketmaster snarest.

Vi håber på at se jer til et af vores mange andre arrangementer i stedet! Følg med på www.liveculture.dk – og hold dig opdateret om vores spændende koncertprogram!

 

 

Suspekt inviterer dig med på en sindssyg rejse til en fjern galakse.
 
Jungletrommerne om et nyt album fra Suspekt har vakt genlyd lige siden de udgav Gonzo 24. maj 2019. Singlen der endte med at dominere sommerens hitliste og som på under et år er gået hen og blevet ét af gruppens største hits hidtil. Fredag den 14. februar vil alle Suspekt tilhængere endelig få deres forløsning, når Albertslund-trioen både udgiver deres 7. studiealbum, Sindssyge Ting og samtidig går i salg med deres største arena tour til dato.
 
Et par af de mennesker, som Suspekt har mødt på rejsen, er der opstået magi med i studiet. Enkelte gæster havde man måske set komme, og andre vil med stor sandsynlighed overraske, når man nærlæser tracklisten. Og det er ikke kun i forhold til gæsterne, at albummet spænder bredere end tidligere udgivelser. Mens udgivelsen af Gonzo manifisterede en retning af fest og dumhed, er der som altid også tracks på udgivelsen, der går meget dybere;
 
De features der optræder på albummet, er musikere der har været på den samme vej der gik os i møde. Så man kan faktisk sige, at de har valgt sig selv. Albummet er fyldt med sange som danser i hver deres takt, men når man zoomer ud giver det alligevel mening. Det kræver fordybelse, uddyber Rune.
 
Suspekt er uden tvivl ét af Danmarks vildeste live acts, og derfor annonceres den kommende udgivelse selvfølgelig sammen med bandets største arena tour til dato.
 
Det bliver de største shows vi har lavet til dato og vi håber selvfølgelig på, at det er en oplevelse som vores supportere, nye som gamle, har lyst til at dele med os. Vi er en del af dem og de er en del af os og vores musik; fortæller Emil.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

AFLYST

Måske er du også interesseret i