The Mystical Power Of The Shaolin Kung Fu

Shaolin-munkene er kendt for deres disciplin, styrke og mod. En tradition for fred, harmoni og spiritualitet smedet gennem år med kamp, invasion og krig – og den 9. april 2018 kan du opleve et enestående show med de verdenskendte kinesiske munke, i ODEON i Odense.

Den konstante trussel mod deres hellige tempel førte for 1500 år siden Shaolin-munkene til at skabe en unik form for kampsport baseret på deres åndelige overbevisning. De kaldte det Kung Fu!

Ved at styre kroppen gennem sindets kraft kan munkene vise utrolige fysiske færdigheder, lært gennem meditation og træningsøvelser. De kan presse kroppen til det yderste og levere utrolige præstationer, så man næsten tror, det er løgn.

Du kan se frem til en unik, spændende, særpræget og fantastisk oplevelse med vilde og voldsomme ”tricks” og masterøvelser, som vil bevise munkenes imponerende kropskontrol. Øvelserne udføres af mestre og elever fra Shaolin-templet, som alle lever i henhold til Zen Buddhismens strenge regler. Der er dømt show i verdensklasse, hvor du vil være underholdt fra du kommer til du går hjem.

Rigtig god fornøjelse!

 

Måske er du også interesseret i