The Savage Rose + Søren Huss

THE SAVAGE ROSE

Oplev en af Danmarks mest ikoniske sangerinder i Den Fynske Landsby!

Den danske musikscene indeholder mange store stemmer, men en af de mest ikoniske sangerinder vi har, det er Annisette Koppel.

The Savage Rose har eksisteret i mere end 50 år og er måske netop nu større end nogensinde. Det legendariske band har spillet for udsolgte huse landet over, og de seneste par år er deres publikum bare vokset og vokset.

Bandet må siges at være dansk musikhistorie. Siden det hele startede tilbage i 1976, er det blevet til hele 25 studiealbums. Genrer har bandet aldrig ladet sig begrænse sig af – de deler derimod gavmildt ud af rock, blues, soul, folk m.m. Med andre ord – Savage Rose SKAL opleves…

SØREN HUSS

Da Søren Huss og bandet Saybia i 2002 bragede ind på de danske hitlister med The Second You Sleep, markerede de sig hurtigt som et af tidens største popbands.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn, senest i 2019, hvor han udgav albummet Sort Og Hvid Til Evig Tid. Med et omfattende og hit-spækket katalog er Søren Huss i dag blandt landets mest eftertragtede artister.

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!

AFLYST

Måske er du også interesseret i