The Show – A Tribute To ABBA

The Show – A Tribute To ABBA blev til i 2001 og har siden hen haft en imponerende verdensomspændende succes de seneste 15 år. Med næsten 700 koncerter i 40 lande og mere end 2 millioner billetter solgt til The Show – A Tribute To ABBA, som har skabt en fornyet succes for ABBA’s musik – noget som The Show – A Tribute To ABBA nu fejrer ved at ære 45 årsdagen for ABBA’s første single release “People Need Love”.

“ABBA er elsket og kendt over hele verden. Fra starten af ønskede vi at ære det ved at skabe den perfekte illusion af de oprindelige ABBA. På jubilæumstouren vil publikum opleve vores vision om, hvordan ABBA vil se ud med moderne teknologi, lys og stadig med den fantastiske og velkendte ABBA-lyd. “Siger producent Kenneth Svoldgaard.

The Show – A Tribute To ABBA er ikke bare en eller anden billig look-a-like hyldest til ABBA. Hvad der adskiller The Show – A Tribute To ABBA fra de “andre” er succesen med at genskabe de to kvindelige sangere, der ikke kun ligner originalerne, men også synge så meget som Agnetha og Anne Frid, at selv de mest kritiske af fans applauderer dem. De to sangere blev kastet, efter de vandt et stort svensk talent show.

“Et af de vigtigste elementer i skabelsen af ​​ABBA’s illusion er at bruge svenske sangere i The Show – A Tribute To ABBA. De har en særlig accent, der ikke kan kopieres. Vi kompromitterer ikke, når vi genskaber den autentiske ABBA-lyd. ” siger producent Kenneth Svoldgaard.

 

 

Få billetter