TV-2 & Tina Dickow

Oplev to af vores største hjemlige singer-songwritere på én aften, når Tina Dickow og TV-2 giver dobbeltkoncert på Valdemars Slot den 21. juni 2019.

Tina Dickow og TV-2 – gamle venner og århusianere (selv om Tina Dickow er flyttet godt og grundigt til Island), med en lang historie sammen, hvor Dickow først fik en chance som kor-sanger i TV-2, senere optrådte mange gange duo med Steffen Brandt.

Nu optræder de hver for sig med hvert sit band på Valdemars Slot. Begge navne er aktuelle med nye albums, TV-2 er lige blevet færdige i studiet med ”Tæt Trafik i Herning”, hvor de har samarbejdet med produceren Greg Walsh, der også var med omkring succeserne ”Rigtige Mænd” og ”Kys Bruden”.

Tina Dickows nye udgivelse ”Fastland”, der viser den melodiske og udadvendte side af hendes sangskriver-talent, er blevet godt modtaget og Gaffa kalder hendes sange for ”i en klasse for sig selv”.

Selv om Tina Dickow senest har optrådt helt solo, er hun tilbage med band, og det bliver altså to stærke front-figurer (Brandt og Dickow) med hver deres band, vi kommer til at høre på Valdemars Slot.

Så kan man jo i sit stille sind håbe på et enkelt fælles nummer med de to mesterlige sangskrivere og sangere – for gammelt venskabs skyld!

Support: Jørn Jeppesen