Valdemars Slot

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 22. august 2020 til den 21. august 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

 

Har du allerede planer lørdag den 21. august 2021? Så aflyser du dem nu. Denne lækre lørdag byder Valdemars Slot nemlig på en eksklusiv oplevelse i det sydfynske.

Valdemars Slot er et af de mest pragtfulde spillesteder i landet. De idylliske omgivelser og den skønne natur skaber en helt unik ramme og et fællesskab, der hurtigt forvandler en stemningsfuld lørdag i august til en ren folkefest.

Både musik og omgivelser på Valdemars Slot sætter barren højt – det betyder blandt andet, at især bespisningen bliver noget helt særligt.

Koncertpladsen får et helt nyt madområde, Valdemars Foodcourt, hvor gæsterne vil kunne nyde mad og drikke hele dagen igennem fra forskellige madboder. Boderne vil have én ting tilfælles – et udvalg med fokus på økologi, de gode råvarer og bæredygtighed.

Og vil du undgå madkøen og hellere bruge tiden på at synge med foran scenen, kan du allerede nu bestille en lækker madkurv til arrangementet. Så er maden og underholdningen sikret.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Deluxe picnic-kurv

Halehængt laks med rygeostcreme, radiser med lyst kuvertbrød

Landskinke med chilimayo, hertil mørkt kuvertbrød

Hønsesalat med bacon, hvide asparges og purløg serveret med minicroissant

Frikadeller med nye kartofler i creme fraiche

Tomatsalat med mozzarella og grøn pesto

Gauda med mild chili, hertil hyben/havtornkompot og knækbrød

Brownie med citroncreme

Måske er du også interesseret i