fbpx

Salgs- og billetbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende for produkter købt på danbillet.eventii.dk og liveculture.dk.

Salgs – og billetbetingelser vedr. billetter købt på ticketmaster.dk er jf. Ticketmasters gældende betingelser.

 

1. Billetbetingelser  

1.1 Ved køb af billetter via www.danbillet.eventii.dk accepteres Live Cultures cookie- og privatlivspolitik samtidigt. Opsamlede persondataoplysninger, i forbindelse med oprettelse af bruger og brug af sitet i øvrigt, behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

 

1.2 Billetter accepteres kun med gyldig stregkode/QR-kode. Stregkoden/QR-koden accepteres kun én gang. Dermed er det ikke tilladt at kopiere billetten eller forsøgt anvendt flere gange.

 

1.3 Enhver kopiering af billetter med henblik på videredistribution er strengt forbudt og medfører politianmeldelse.

 

1.4 Billetter må kun omsættes fra officielle Live Cultures salgssteder. Live Culture har intet ansvar for billetter købt via uofficielle salgskanaler.

 

1.5 Billetter byttes ikke og tages ikke retur. Hvis VM storskærmsarrangementet flyttes gælder billetten til det nye spilletidspunkt. I tilfælde af aflysning uden erstatningsdato refunderes no show gebyret.

 

1.6 Billetter må ikke videresælges til et højere beløb, end de er erhvervet for eller videresælges med et erhvervsmæssigt formål. Der gøres opmærksom, at ifølge “Lov (2007-05-23 nr. 458) om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer” er ulovligt at søge fortjeneste gennem videresalg af billetter.

 

1.7 Alle gæster hos Live Culture skal overholde virksomhedens ordensreglement.

 

1.8 Billetten sælges til 0 kr. Der opkræves ved booking et no show gebyr på 50 kr. Gebyret refunderes ugen efter arrangementet, hvis billetten er scannet på eventdatoen i Jyske Bank Arena, Odense. No show gebyret refunderes til den konto der er tilknyttet betalingsmetoden ved booking af billet.

 

2. Generelle betingelser

2.1 Ved køb af billetter via danbillet.eventii.dk accepteres Live Cultures cookie- og privatlivspolitik samtidig.

 

2.2 Billetter købt hos Live Culture refunderes ikke, det er de gældende regler oplyst under Billetbetingelser, pkt. 1.5 der er gældende.

 

2.3 Live Culture står ikke til ansvar for kopiering og/eller videresalg af billetter.

 

2.4 Live Culture har retten til visitation til eventet samt kræve fremvisning af legimitation.

 

2.5 Live Culture forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne.

 

2.6 Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen.

 

2.7 Handicapbilletter gælder til én person. Ledsager skal ligeledes booke en billet. Der er begrænset antal handicapbilletter. Der opstilles et område på grundniveau med udsyn til storskærmen til eventet. Området er afskærmet, således gæster med funktionsnedsættelse trygt kan opholde sig i området. Der er ikke opstillet stole/borde.

 

Live Culture kan kontaktes via e-mail på info@liveculture.dk