fbpx

Giv en oplevelse i julegave

Vil du være sikker på at få julegaven i hus inden juleaften og samtidig have garanti for at modtager bliver glad, kan vi varmt anbefale at købe en liveoplevelse i julegave. Du finder alle de gode gaver med rock, pop, open air, shows og comedy lige her!

 

Ho Ho Hold da op en vild julekalender!

Glem chokoladejulekalenderen – i år kan du vinde vilde præmier for over 30.000 kr. i en ny oplevelsesjulekalender, der bugner af comedy, musik og fede aktiviteter.

Hvad siger du til at deltage i konkurrencen om alt fra eksklusive koncertbilletter til live comedy, restaurantoplevelser og hotelophold?

Hver eneste dag i december er der fede præmier på spil i den helt nye oplevelsesjulekalender, som Live Culture, din fynske koncert- og comedyarrangør, står bag. Og med oplevelsesgevinster for langt over 30.000 kr., er du sikret en julekalender med vilde præmier bag hver eneste låge.

Klik på dagens låge, svar på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om dagens præmie.


 

Hvad kan du vinde?

Julen er fuld af overraskelser, og det er julekalenderen fra Live Culture også! Præmierne spænder bredt – der er noget for enhver smag. Lågerne er spækket med oplevelser som koncertbilletter, hotelophold, golf, padel, restaurantoplevelser, spiritus og unikke gaver, du ikke finder andre steder. Og kan du holde på en julehemmelighed? Bag en af lågerne gemmer der sig billetter til en ellers udsolgt koncert – The Minds of 99 i Jyske Bank Arena den 22. januar!

– Julen er hjerternes fest, og vi i Live Culture har virkelig meget at være taknemmelige for i år. Derfor vil vi gerne give tilbage til alle dem, der – ligesom os – elsker gode liveoplevelser og til alle dem, der har holdt vejret og deres billetter under nedlukningen. Sammen med en masse gode venner af huset har vi sammensat 24 unikke og eksklusive gevinster, fortæller Michael Juul Møller, direktør Live Culture.

Sådan deltager du!

Alle over 18 år kan deltage og åbne en låge – hver dag fra den 1. til den 24. december. Når lågen åbnes, skal du svare rigtigt på et spørgsmål, og herefter deltager du automatisk i lodtrækningen om dagens præmie.

Du kan vinde præmier fra: