Program & Billetkøb

Vi glæder os til at præsenterer programmet for 2022.

Billetsalget er startet – klik her.

Husk at du altid har RETURGARANTI på dine billetter hos Live Culture: det betyder at du får pengene tilbage, kvit og frit, hvis en koncert flyttes eller aflyses. 

Så kan du trygt købe billetter til alle sommerens koncerter.

Læs mere om Live Culture Returgaranti her.

tv-2 + To be announced

DEN 13/8

Tidsløse klassikere!
Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidsløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. 

Klassikere som “Bag Duggede Ruder”, “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange store hits, som TV-2 har leveret, siden bandets start tilbage i 1980.

DODO & THE DODOS
+ DANSER MED DRENGE

DEN 19/8

Dansk pops ypperste ambassadører!
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for mange år siden. 

Skrål med på de mange hits!
“Hvorlænge vil du ydmyge dig?”, “Aldrig undvære dig”, “Er der nogen i himlen?”, “Tag godt imod ham”, “Grib chancen”, “Kære Lillesøster”, “Griber du mig når jeg falder?” – er bare nogle af de mange store hits, der har brændt sig fast i alle vores hjerter.

MALURT + LOVE SHOP

DEN 26/8

MALURTs reunion-tur!
Glæd dig til et regulært rockshow med fuld drøn på. MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen. Det legendariske danske rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid. 

Love Shop er fuldtallige for første gang i 2 år!
Jens Unmack udtaler “Det har været et godt efterår for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet gennem den lange nedlukning.”

EN LILLE POSE STØJ
+ BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW

DEN 1/9

En hyldest til Kim Larsen!
En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. 

Fynske bluesbrødre!
I mere end 30 år har “The Blues Brothers Souvenir Show” bragt respekten for musikken, for Jake og Elword og respekt for publikum rundt på festivaler, spillesteder og fester overalt i Danmark. Når de går på scenen er det med en brændende kærlighed til blues musikken.

MAGTENS KORRIDORER
+ JOHNNY MADSEN

DEN 2/9

Et sandt rockeventyr!
Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Gudsbenådet rock ‘n’ roll 
Johnny Madsen er født den 31. marts 1951 i Thyborøn. Han startede sin musikalske karriere i lokale bands i Thyborøn/Lemvig-området. Midt i 70′erne var han medlem af spillemandsgruppen Rumlekvadrillen, som udsendte tre albums, der i dag betragtes som samlerobjekter. Johnny Madsen leverer den bedste traditionelle rock ‘n’ roll musik i Danmark. Han har også en af landets bedste rockguitarister, Knud Møller ved sin siden. 

GNAGS + To be announced

DEN 3/9

GNAGS live i Landsbyen ’22!
Det er nu, hvis du skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste live-bands i fri dressur. Glæd dig til at opleve, nyde og synge med på en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen.

Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så du bliver både forkælet med det velkendte og får helt nye toner med hjem. 

POUL KREBS + DORTHE GERLACH

DEN 9/9

Ubetinget nærvær på scenen!
Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.
Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

En enestående klang!
I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.

Lars lilholt

Den 10/9

En institution på den danske livescene!
LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på
den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2019 vil
Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark. 

Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil
igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og
skabe en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album,
Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet.
…og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

to be announced

Offentliggøres i december

To be announced

Offentliggøres i december