Program & Billetkøb

I 2022 er det 30 år siden vi præsenterede de første livekoncerter i Den Fynske Landsby.

Vi har lyttet til jeres ønsker om mere mad og kombi-billetter. Som noget nyt kan du forudbestille en tapasbox, du kan nyde under åben himmel i Landsbyen. Du kan købe koncertbilletter med tapasbox + Mix Selv Tilbud på fadøl & drinks. Klik på “Køb billet her” og find pris og mere info. Bemærk, tapasbox skal forudbestilles min. 3 hverdage før en koncert. 

Vi ses til et brag af en fest i Landsbyen 2022!

DODO & THE DODOS + queen machine

DEN 19/8 – KONCERTEN ER UDSOLGT!

Dansk pops ypperste ambassadører!
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for mange år siden. 

Queen Machine live
Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal afQueens udødelige hits.We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er så godt som uudtømmelig,ogman finder ikke en større Queen-oplevelse iEuropa end Queen Machine

MALURT + LOVE SHOP

DEN 26/8

MALURTs reunion-tur!
Glæd dig til et regulært rockshow med fuld drøn på. MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen. Det legendariske danske rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid. 

Love Shop er fuldtallige for første gang i 2 år!
Jens Unmack udtaler “Det har været et godt efterår for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet gennem den lange nedlukning.”

hugorm + malte ebert

Den 27/8

“Folk skal bare holde deres kæft”
Hugormen skrifter som bekendt ham én til tre gange om året, og for den trehovedede HUGORM der så dagens lys i en garage i Klitmøller for fire år siden, har deres evne til at bevæge, navigere og forny sig i det musikalske landskab været en del af succesen.

One of a kind
Malte Ebert, bedre kendt som Gulddreng, er en dansk sanger/sangerskriver samt radiovært fra Vejle. Han har vundet Årets Publikumspris ved Danish Music Award og i starten af oktober udgav Malte Ebert sin første single på dansk i eget navn med titlen “Mine venner er sindssyge”. Det bliver en episk aften med Hugorm + Malte Ebert i Landsbyen.

EN LILLE POSE STØJ
+ absolute abba

DEN 1/9

En hyldest til Kim Larsen!
En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. 

ABSOLUTE ABBA
Et odenseansk ABBA-band, der sørger for at tage dig og resten af publikum med tilbage i tiden på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen. Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de med ABSOLUTE ABBA, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig virker i dag. Gode melodier, skønner harmonier og velskrevne tekster i en tidsløs indpakning.

MAGTENS KORRIDORER
+ kellermensch

DEN 2/9

Et sandt rockeventyr!
Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Fredagsrock i Landsbyen
Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark og nyt album på vej. De lægger vejen forbi Odense til en koncertaften i Landsbyen, hvor gæsterne kan få lov til at opleve det vanvittig dygtige rock noir-band på scenen. Kellermensch har spillet et hav af udsolgte koncerter, og GAFFA har af
flere omgange kvittereret med henholdsvis 5 og 6 stjerner til både udgivelser
og koncerter. 

 

GNAGS
+ jeppesen & de utrolige

DEN 3/9

GNAGS live i Landsbyen ’22!
Det er nu, hvis du skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste live-bands i fri dressur. Glæd dig til at opleve, nyde og synge med på en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen.

GAMLE VENNER FRA KJUKKEN 
JEPPESEN spiller koncerter med et imponerende band i ryggen, bl.a. to af de gamle spillekammerater i Kjukken, bassist Jesper Haugaard og trommeslager Jens Langhorn. Derudover de rutinerede kræfter Mikkel Grue på guitar og Lars Andresen på keyboards.

POUL KREBS + DORTHE GERLACH

DEN 9/9

Ubetinget nærvær på scenen!
Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.
Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

En enestående klang!
I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.

Lars lilholt

Den 10/9

En institution på den danske livescene!
LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på
den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..

Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil
igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og
skabe en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album,
Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet.
…og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt med band bliver årets sidste koncert i Landsbyen!