Program & Billetkøb

Du kan købe billet til alle koncerterne i Landsbyen på ticketmaster.dk – her på siden finder du links til de enkelte koncerter.

Husk at du altid har RETURGARANTI på dine billetter hos Live Culture: det betyder at du får pengene tilbage, kvit og frit, hvis en koncert flyttes eller aflyses. Så kan du trygt købe billetter til alle sommerens koncerter.

Læs mere om Live Culture Returgaranti her.

jonah blacksmith trio + barselona 12/8

Jonah Blacksmith Trio pakker den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper – og rykker dagligstuen med til Landsbyen! Bandet udkom i oktober 2020 med deres seneste album Brothers med kæmpe hits som Monster, Honey og Dreams. Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter. Sangenes håndspillede grundvæsen kommer på glimrende vis til udtryk i disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen.

Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, nomineringer til P3 Guld, Carl Prisen, Gaffa Awards samt Steppeulven. Med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland og Smuk Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Folkeklubben + Patina 13/8

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. I 2021 drager trioen, efter en historisk lang koncertpause, atter på landsdækkende tour, ikke mindst med deres nyeste album: Børn Af Den Tabte Tid i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som Fedterøv, Flammende hjerter, Danmarksfilm, Torben Ulrich, Men Ikke Endnu En Vinter, Sort Tulipan samt de 12 nye sange på det seneste udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Det Svendborg-baserede band PATINA, har med sange som blandt andet giv_tid_giv_slip, og debutsinglen miner_paa_papir fået overvældende succes. Nummeret Flammer Rammer har fået over 750.000 streams på Spotify, så man kan godt argumenterer for, at drengene har ramt rigtigt – og nu kan du opleve dem på den store scene i Landsbyen, i en dobbeltkoncert hvor der i dén grad bliver kælet for både lyd og tekster.

Claus Hempler + Jacob Dinesen 14/8

Der er skruet helt op for intensitet, nærvær og spilleglæde, når Jacob Dinesen og band spiller en af få meget eksklusive sommerkoncerter på en af landets smukkeste scener.

Glæd dig til at rocke med på Dancing Devil, Will You Stay, Beautiful Sight og ikke mindst storhittet Roll With Me.

Samme aften kan du opleve Claus Hempler – den elegante og melankolske crooner – der er på turné med sit første dansksprogede album. Kufferten er fyldt med mursten – en status på livet i slutningen af fyrrene, med glimt i øjet og masser af selvironi.

En helt unik aften med to af Danmarks helt store sangskrivere.

Rasmus Walter + Poul Krebs 20/8

Oplev legendariske Poul Krebs under åben himmel i de smukkeste omgivelser!

Sådan nogen som os, Morrison, Dylan og Elvis, Prinsessen af Aalborg og Små Sensationer – listen af hits og uopslidelige sange er nærmest uendelig, og vi glæder os til at høre dem alle i Den Fynske Landsby.

Rasmus Walter er en af de helt store danske darlings rammer også den skønne scene i Landsbyen. Med store hits som Endeløst, Dybt Vand og Knust Glas har Rasmus Walter igen og igen erobret de danske hitlister. Og live er han en endnu større oplevelse!

Tag med til en stemningsfuld aften med to helt særlige historiefortællere, når både Poul Krebs og Rasmus Walter kan opleves i Landsbyen!

Michael Falch og Dét Band + Mathilde Falch 27/8

Michael Falch måtte udsætte sin store reunion-turné med Malurt, men det har i stedet givet mulighed for at skrive et helt nyt nyt soloalbum – hans smukkeste nogensinde – forlyder det, og med Dét Band omkring sig kan du glæde dig til en Falch i topform mellem bøgetræerne.

… ikke mindst fordi han har sin datter, Mathilde Falch, med som opvarmning. 

Mathilde er en unik historiefortæller, der ikke lægger fingrene imellem, og byder på rå energi og stor autenticitet. Oplev en koncert fyldt med spilleglæde, nærvær, humor og enormt gode sange – og før første gang med far og datter på samme scene samme aften med band.

Der er høj energi og rock på plakaten, når du kan opleve både Peter Falch og Mathilde Falch Band i Landsbyen!

Lis Sørensen + jada 2/9

Det bliver en helt unik aften under bøgetræerne, når Lis Sørensen og Jada indtager Den Fynske Landsby. Og det bliver din eneste chance for at opleve de to danske darlings på samme scene i hele 2021!

Det er altid en helt særlig oplevelse, når Lis Sørensen går på scenen. Med et imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier, er det en garanti, at det bliver en uforglemmelig aften. Glæd dig til Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere.

Jada har på rekordtid sunget sig ind i danskernes hjerte med en kæmpe stemme og sit personlige, ærlige univers. Hendes sceneshow matcher de store hits, hun leverer – og du bliver uden tvivl tryllebundet af hele Jada-oplevelsen.

Lars Lilholt + En Lille Pose Støj 4/9

Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne? Når Lars Lilholt rammer Landsbyen, er det med sit otte mand store orkester – en solid, velspillende maskine, der ved, hvordan man laver en fest!

Som altid byder Lilholt på et dejligt mix af folk, pop og rock, og sætlisten byder både på numre fra den nyeste udgivelse Drømmefanger og store klassiske hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian.

En Lille Pose Støj tager dig med på en musikalsk rejse igennem Kim Larsens musikalske univers, med masser af glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber fantastiske oplevelser sammen med publikum.