Culture-Club og JVB LIVE har hver især bragt store musikalske oplevelser til både fynboerne og resten af landet. Nu forener de to bureauer kræfterne, og går sammen under navnet Live Culture.

Den nye virksomhed er en del af Odense Sport & Event, der også tæller Odense Boldklub, Odense Congress Center, Kai Thor samt Odense Eventyr Golf. Fra kontoret i Tværgade i Odense afvikler Live Culture flere end 100 koncerter om året, med flere end 50.000 gæster, på spillesteder over hele Fyn og med både nationale og internationale kunstnere.

Hans Thomsen er administrerende direktør i Live Culture, og fortæller om projektet og det nye navn.
– Vi er glade for, at fusionen nu endelig er helt på plads, og vi kan offentliggøre vores nye navn. I Live Culture afvikler vi en meget bred palet af kulturelle liveoplevelser, og da det samtidig var vigtigt for os, at både Culture-Club og JVB LIVE levede videre i det nye selskab, så lå navnet lige for.

Aktuelt har Live Culture knap 100 koncerter i kalenderen, og det er et tal man forventer vil ligge stabilt også i det nye år.
– Vi er nu ved at være på plads på kontoret, og der er godt gang i forretningen – både ude på spillestederne og ved forhandlingsbordet med en lang række kommende bands. Vi glæder os vildt til at bringe store koncerter, shows og stand-up til fynboerne i 2018, fortæller Hans Thomsen.
Om Live Culture

Culture-Club & JVB LIVE arrangerer overvejende koncerter i Odense. De faste spillesteder er her ODEON, Magasinet, Odense Idrætshal, Odense Koncerthus og Jyske Bank Arena. Til udendørs arrangementer anvendes amfiscenen i Den Fynske Landsby, Engen ved Fruens Bøge og amfiscenen ved Brandts Klædefabrik samt Valdemars Slot og Tusindårsskoven i Odense.