fbpx

Den Fynske Landsby

Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2300 gæster. Den lille, hyggelige friluftscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen.

Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene.

I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.300 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

Den Fynske Landsby ligger blot ti minutter fra både banegården i Odense og motorvejen.

Regler for publikum

Der er altid en food truck til koncerterne i Landsbyen. Det er muligt at forudbestille tapasbox. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Det er muligt at købe siddepuder og regnslag. Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optage-udstyr, hverken til lyd eller billede. Du må hjertens gerne tage billeder og videoer med din mobil. Vi deler alle billeder og video på sociale medier efter koncerterne.
Det er ikke tilladt at medbringe dyr med mindre det er en førerhund.
Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe genstande eller andet, der strider mod lovgivningen.