fbpx

Jyske Bank Arena i Odense

Jyske Bank Arena i Odense slog for første gang dørene op den 6. oktober 2007. Åbningen blev fejret med et spændende og mangfoldigt åbningsshow, der bød på en festlig sammenkomst mellem fynske kunstnere og kultur i et flot, folkeligt og medrivende show.

Siden denne første gang har mange tusinde gæster fra hele landet nydt godt af alle de mange forskellige oplevelser, som arenaen har fungeret som ramme til – af de helt store koncertoplevelser har arenaen blandt andre kunne byde velkommen til danske Nephew og Volbeat, men også internationale stjerner som Simply Red og mexicanske Santana.

Med sine 3000 m2 er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad arenaen kan rumme. Jyske Bank Arena har plads til 5.000 stående gæster, og til de store koncerter er det blevet til en kæmpe fest på gulvet. Men Jyske Bank Arena har også en indretning og akustik, der passer perfekt til de mere intime koncerter, hvor der er plads til 4.000 siddende gæster.

Jyske Bank Arena har været rammen om mange store oplevelser som Disney on Ice, THRILLER Live, Mama Mia!, sportsbegivenheder og meget andet. Også Hansi Hinterseer og violinisten André Rieus besøg har været nogle af de helt store og anderledes oplevelser i arenaen.

Placeringen af Jyske Bank Arena kunne ikke være meget bedre. Med en afstand på kun fem minutter til den fynske motorvej og ti minutter til Odense banegård og bymidten, er det ingen sag at komme til arenaen. Desuden sørger de lokale og regionale busser for transport til arenaen.

Regler for publikum

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optage-udstyr, hverken til lyd eller billede.
Det er ikke tilladt at medbringe dyr.
Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe genstande eller andet, der strider mod lovgivningen.