fbpx

Musikhuset Posten

Musikhuset Posten, der ligger i hjertet af Odense, i et gammelt pakkeposthus, lægger altid vægt på at præsentere publikum for livemusik af høj kvalitet. Nationale såvel som internationale artister fylder Postens program, primært i rockgenren, men genre som jazz, blues, world, songwriter, indie mm. er også en fast del af programmet. Postens unikke akustik er blevet rost af både publikum og anmeldere såvel som af produktionsfolk og kunstnere – visse mener endda at lydforholdene hører til blandt de bedste i Norden. Posten har siden sin ombygning i 2007 fået en publikumskapacitet på 900.

Det drives af Den Erhvervsdrivende Fond Odense Live Fonden.

Der er 9 fastansatte, 5 flex-jobbere, 25 timelønnede og omkring 150 frivillige tilknyttet Posten/Dexter. De frivillige står for næsten alt under vores koncerter. Bar, entre, garderobe, scenehjælp og afrydning. Uden dem ville Posten ikke eksistere.

”Rock er bedre end fast arbejde” stod der på væggen, dengang i 85 da musiklivet i Odense blev forandret. Et nyt hus åbnede – et hus der havde til formål at samle velegnede øvelokaler for Odenses amatørmusikere, men også at huse koncerter med up-coming bands. Navnet på huset var Rytmeposten. Rytmeposten udviklede sig hen over årene til en professionel scene med mange store kunstnere fra ind- og udland. Til sidst voksede Rytmeposten sig ud af rammerne og med hjælp fra Odense Kommune og Fyns Amt, blev der vedtaget en udbygning af stedet. Rytmeposten var lukket i 15 måneder og åbnede med en flot Nephew koncert i marts 2007.
I 2007 skiftede huset navn til Posten. Vi støtter stadigvæk up-coming bands, men afholder primært koncerter med mere veletablerede bands. Vi vil vove at påstå, at vi har Fyns bedste lyd og måske Danmarks bedste atmosfære. Når du besøger Posten bliver du nemlig budt velkommen af frivillige – som er der fordi de brænder for Posten, musikken og for fællesskabet. Derfor hedder de aktivister – fordi de er aktive i kampen om et bedre kulturliv på Fyn.

Regler for publikum

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optage-udstyr, hverken til lyd eller billede.
Det er ikke tilladt at medbringe dyr.
Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe genstande eller andet, der strider mod lovgivningen.

Kommende koncerter på Musikhuset Posten