09.07.24
Dyrskuepladsen
Udsolgt
Bruce Springsteen Dyreskuepladsen Odense 2024
Bruce Springsteen and The E Street Band at BST Hyde Park, London, U.K. on July 8, 2023 (ROB DEMARTIN)
Bruce Springsteen and The E Street Band at BST Hyde Park, London, U.K. on July 8, 2023 (ROB DEMARTIN) 2_low_2

Bruce Springsteen and E Street Band 2024

WORLD TOUR
Køb BILLET Se video Lyt på Spotify

Linket er kopieret til udklipsholderen

Klik her for at holde dig opdateret og finde svar på praktiske spørgsmål. 

 

Brue Springsteen And The E Street Band
Bruce Springsteen er hyldet af Rolling Stone som “legemliggørelsen af rock & roll”, med mere end 140 millioner solgte plader over hele kloden og mere end 70 millioner i USA, er Bruce Springsteen en af verdens bedst sælgende kunstnere.

De er for længst anerkendt som et uforligneligt live-orkester, og i 2023 tog bandet på international turné, som markerede de første livekoncerter for Bruce Springsteen and The E Street Band siden de afsluttede ’The River Tour’ i 2017 – en 14 måneder lang tour som blev udråbt som “top global tour” i 2016 af både Billboard og Pollstar. Turnéen startede i begyndelsen af februar 2023 med en række amerikanske arenadatoer, og 2023 touren fortsatte derefter i Europa i foråret og sommeren, før den returnerede til Nordamerika for anden etape i august måned.

Med musikalsk opbakning af The E Street Horns og The E Street Choir, solgte Springsteen og The E Street Bands europæiske turné i 2023 mere end 1,6 millioner billetter – og opnåede bred anerkendelse som nogle af de bedste shows i bandets karriere, og modtog ros fra Billboard som “the greatest show on earth” og “one of the greatest shows ever” fra The Daily Telegraph samt femstjernede anmeldelser fra The Times, The Independent, NME og mange andre.

Højdepunkterne inkluderede et kick-off på to aftener i Barcelona, som “udløste eufori”, som El Correo skrev, samt optrædener for over 130.000 fans ved to datoer i Londons Hyde Park og en sidste aften for over 70.000 i Monza, Italien. Touren der gæstede 14 lande, inkluderede flere aftener i både Barcelona, Dublin, Paris, Amsterdam, Gøteborg, Oslo, London og København.

Springsteen har vundet 20 Grammy Awards, en Oscar, to Golden Globes og en Special Tony Award.
I 1999 blev Springsteen optaget i Rock and Roll Hall of Fame – efterfulgt af The E Street Band som helhed i 2014 – såvel som Songwriters Hall of Fame. I 2013 modtog han en Kennedy Center Honor – og blev i 2016 tildelt Presidential Medal of Freedom, landets højeste civile pris, af præsident Barack Obama. I 2023 blev Springsteen også hædret af præsident Joe Biden i Det Hvide Hus med 2021 National Medal of Arts.

Før succesen og udmærkelserne samlede den voldsomt loyale New Jerseyaner The E Street Band på statens strande og strandpromenadeklubber – med mange af medlemmerne, der stadig turnerer med ham i dag. I 1999, efter 10 års pause, genindkaldte Springsteen The E Street Band til en historisk række af shows dokumenteret på “Live in New York City” HBO-special, DVD og album. Siden E Street-genforeningsturnéen har Springsteen kontinuerligt turneret – normalt med bandet.

Højdepunkterne har inkluderet 2004 Vote for Change benefit turnéen, The Rising Tour i 2002 – inklusive 10 rekordstore aftener på Giants Stadium – samt Wrecking Ball World Tour i 2012 og The River Tour i 2016, som begge var de mest indtjenende tours i deres respektive år. Ifølge magasinet Pollstar er Springsteen en af blot fire kunstnere, der har solgt mere end 20 millioner billetter siden 1980.

 

Nyheden om Bruce Springsteen and E Street Band i Odense har skabt rigtig mange positive overskrifter i mange danske medier. Fyens Stiftstidende har blandt andet skrevet denne artikel, hvor du også kan læse mere om koncertpladsen, bandet og bandets historie. Læs her.

Venteliste oprettet. Klik her for at blive skrevet på ventelisten.

Bemærk, det er en Mobile Only koncert. Læs mere her.

Billetpriser: Inner Pitch: 1245,- / GA (stå) 845 kr. + gebyr.

For kørestolsbillet, kontakt Ticketmaster på 3848 1633

Praktisk information til Dyrskuepladsens koncertgæster kan findes HER

 

Billetter
Priser er eks. gebyr
Standard stå
Praktisk info
Type
Inner Pitch & GA stå
Dørene åbner
Se praktisk info
Spillested
Arrangør
Live Nation
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Se artisten
Lyt til artisten
Billetter
Priser er eks. gebyr
Standard stå
Praktisk info
Type
Inner Pitch & GA stå
Dørene åbner
Se praktisk info
Spillested
Arrangør
Live Nation
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.