Ticketmaster

Ticketmasters handelsbetingelser

Retningslinjer for billetkøb

Live Culture benytter Ticketmaster til salg af billetter, sæsonkort og tilkøbsprodukter til liveoplevelser. Ticketmaster Danmark formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Det er Ticketmasters retningslinjer der er gældende ifm. billetkøb.

 

TICKETMASTERS RETNINGSLINJER FOR KØB

 

Kontakt Ticketmasters Servicecenter på tlf. 38 48 16 30 (mandag – fredag: 10.00 – 16.30), hvis du ønsker at købe billetter eller har spørgsmål, der omhandler allerede købte billetter. Hvis du ønsker oplysninger om en eksisterende ordre eller profil skal vi, for at kunne verificere, have oplyst det kreditkortnummer, der er brugt til at betale ordren med.

sc_phone.png

På nogle tidspunkter af dagen får de flere opkald end andre, og i spidsperioder kan der opstå ventetid.

FIND MERE INFO

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.