Olympen Live Foto Camilla Lundbye (c)
LOC Foto Camilla Lundbye (c)
Leonard Cohen
Barbara Moleko
Thomas Helmig Foto Hans Kristian Hannibal-Bach (c)
Alex Vargas Foto Hans Kristian Hannibal-Bach (c)
Vild med Dans
Psyched up Janis Foto Camilla Lundbye (c)
Placido Domingo Foto Hans Kristian Hannibal-Bach (c)
Michael Falch Foto Camilla Lundbye (c)
Ronan Keating
Sting på Engen
JADA i Den Fynske Landsby
Phlake Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
Chippendales ODEON
D.A.D Emil Andresen
Phlake Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)

Live Culture

UAFHÆNGIG ARRANGØR

Live Culture er en uafhængig livearrangør, der skaber liveoplevelser for publikum og virksomheder lige præcis der hvor det giver mening. Vi har et stærkt inhouse team og en lang række gode og nære samarbejdspartnere som vi hyre ind til opgaver.

Live Culture har arrangeret koncerter udendørs- og indendørs på koncertsteder som Kongens Have i Odense C, Magasinet ved Kulturmaskinen, ODEON koncerthus, Odense Teater, arenakoncerter i Jyske Bank Arena, Odense Idrætspark, Odense Stadion, Valdemar Slot, Svendborg Teater og Borgerforening, Tusindårsskoven, Dyreskuepladsen, Anarkist Beer & Food Lab, Brandts Amfiscene, Nature Energy Park, DOK5000, Cirkuspladsen og Den Grønne i Nyborg. Live Culture er både koncertarrangør og medarrangør.

Vi partner gerne op med gode samarbejdspartnere og bidrager med vores kompetencer, bl.a. indenfor liveproduktioner, food and beverage mm.

I Live Culture stiller vi naturligvis skarpt- og arbejder målrettet med respekt omkring diversitet, ansvarsfuldhed i forhold bæredygtighed, samt fremmelse af ligestilling og ligeberettigelse.

Live Culture er en del af Odense Sport & Event, som ligeledes står bag ejerskabet af Odense Boldklub, Odense Congress Center, Smag & Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon og Stella Maris.

Fordele ved et samarbejde

Live Culture kan både indgå som medarrangør, assistance i forbindelse med specialopgaver eller som arrangør af liveoplevelserne.

Vi har et stærkt team af produktionsfolk, venuedrift og et stærkt hold til salgsfremmende marketing.

Derudover har vi en loyal og spændende sponsorportefølje, der med stor nysgerrighed bakker op om liveevents, både de mest populære og det mere ukendte.