Tobias Rahim Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
Jada Landsbyen 2021
Live Culture koncertproduktion
Dodo & The Dodos Olympen Live '22 Foto Camilla Lundbye (c)
The Minds of 99 Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye
Arenakoncert Photo Camilla Lundbye (c)
Emiely Support Phlake Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
GNAGS i Den Fynske Landsby 2022 Foto Kent Rasmussen
Jonah Blacksmith i Den Fynske Landsby. Foto Kent Rasmussen
Lis Sørensen Landsbyen

Live Culture

Erfaring, historie og kontakt

Live Culture hed i tidernes morgen ‘JVB’ (Jams Venners Booking) – og har nu i mere end 30 år arrangeret koncerter og shows til glæde for hundredtusindvis af fynboer og koncertturister fra både ind- og udland.

Siden starten er det blevet til flere end 12.000 kulturelle arrangementer på Fyn – og vi er langt fra færdige!

Live Culture er bl.a. kendt for koncerterne i Den Fynske Landsby – Fyns hyggeligste koncertsted. Den første koncert i Landsbyen blev præsenteret i 1992, hvor Hanne Boel indtog scenen, og den dag i dag arrangerer Live Culture fortsat koncerter og shows i Den Fynske Landsby. Se mere på www.landsbyen.nu

Over årene har typen af kulturelle arrangementer, vi arrangerer, spændt bredt: lige fra rock, pop, klassisk og shows til stand-up samt sportsrelaterede events: Live Culture er kort sagt specialister i livearrangementer, uanset genren.

Danske og udenlandske artister fra ‘upcoming’ til de helt store etablerede artister: vi har dem på plakaten.

 

Uafhængig arrangør

Live Culture er en uafhængig livearrangør, der skaber liveoplevelser for publikum og virksomheder lige præcis dér, hvor det giver mening. Vi har et stærkt inhouse-team og en lang række gode og nære samarbejdspartnere, som vi hyrer ind til opgaver.

Vi har over årene arrangeret koncerter, både udendørs og indendørs, på koncertsteder som Kongens Have i Odense, Magasinet ved Kulturmaskinen, ODEON koncerthus, Odense Teater, arenakoncerter i Jyske Bank Arena, Odense Idrætspark, Odense Stadion, Valdemars Slot, Svendborg Teater og Borgerforening, Tusindårsskoven, Dyrskuepladsen, Anarkist Beer & Food Lab, Brandts Amfiscene, Nature Energy Park, DOK5000, Cirkuspladsen og Den Grønne i Nyborg.

Live Culture er både koncertarrangør og medarrangør, og vi laver gerne partnerskaber med gode samarbejdspartnere, ligesom vi bidrager med vores kompetencer indenfor blandt andet liveproduktioner, food and beverage m.m.

Vi arbejder målrettet med respekt omkring diversitet, ansvarsfuldhed i forhold til bæredygtighed, samt fremmelse af ligestilling og ligeberettigelse.

Live Culture er en del af Odense Sport & Event, som rummer Odense Boldklub, Odense Congress Center, Smag & Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon, Stella Maris og Odense Eventyr Golf.

Kundeservice
Kommerciel direktør & booker

Henrik Frisch
Mobil: +4551515256
E-mail: hef@liveculture.dk

Administrator & frivilligkoordinator

Ann-Britt Bjørnskov
Mobil: +4561693144
E-mail: anbj@liveculture.dk

Produktionschef

Frank Rosander
Mobil: +4530301692
E-mail: faro@liveculture.dk

Venue Coordinator

Erik Rasmussen
Mobil: +4522991640
E-mail: enr@liveculture.dk

Marketingansvarlig

Sanne Brigsted
Mobil: +4592906035
E-mail: sb@liveculture.dk

© e-Recruitment by HR-ON