Tobias Rahim Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
Jada Landsbyen 2021
Live Culture koncertproduktion
Dodo & The Dodos Olympen Live '22 Foto Camilla Lundbye (c)
The Minds of 99 Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye
Arenakoncert Photo Camilla Lundbye (c)
Emiely Support Phlake Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
GNAGS i Den Fynske Landsby 2022 Foto Kent Rasmussen
Jonah Blacksmith i Den Fynske Landsby. Foto Kent Rasmussen
Lis Sørensen Landsbyen

Live Culture

Erfaring, historie og kontakt

Live Culture er bygget på et fundament af en tidligere koncertudbyder, ‘JVB’ (Jam Venners Booking) – og selskabet har i mere end 30 år, arrangeret koncerter og shows, til glæde for rigtig mange fynboer og koncert-turister. Siden starten, er det blevet til mere end 12.000 kulturelle arrangementer, rundt om på Fyn.

Live Culture er bl.a. kendt for koncerterne i Den Fynske Landsby, som uden tvivl er Fyns hyggeligste koncertsted. Den første koncert i Landsbyen blev præsenteret i 1992, hvor Hanne Boel indtog scenen. Live Culture arrangerer den dag i dag, fortsat koncerter og shows i Den Fynske Landsby. Se mere på www.landsbyen.nu

Over årene har typen af kulturelle arrangementer spændt bredt, lige fra rock, pop, klassisk, shows, stand-up, samt sportsrelaterede shows – Live Culture er kort sagt specialister i livearrangementer upåagtet genre. Danske og udenlandske artister. Fra ‘upcomming’ til de helt store etablerede artister.

Uafhængig arrangør

Live Culture er en uafhængig livearrangør, der skaber liveoplevelser for publikum og virksomheder lige præcis der hvor det giver mening. Vi har et stærkt inhouse team og en lang række gode og nære samarbejdspartnere som vi hyrer ind til opgaver.

Live Culture har arrangeret koncerter udendørs- og indendørs på koncertsteder som Kongens Have i Odense C, Magasinet ved Kulturmaskinen, ODEON koncerthus, Odense Teater, arenakoncerter i Jyske Bank Arena, Odense Idrætspark, Odense Stadion, Valdemar Slot, Svendborg Teater og Borgerforening, Tusindårsskoven, Dyreskuepladsen, Anarkist Beer & Food Lab, Brandts Amfiscene, Nature Energy Park, DOK5000, Cirkuspladsen og Den Grønne i Nyborg. Live Culture er både koncertarrangør og medarrangør.

Vi partner gerne op med gode samarbejdspartnere og bidrager med vores kompetencer, bl.a. indenfor liveproduktioner, food and beverage mm.

I Live Culture stiller vi naturligvis skarpt- og arbejder målrettet med respekt omkring diversitet, ansvarsfuldhed i forhold bæredygtighed, samt fremmelse af ligestilling og ligeberettigelse.

Live Culture er en del af Odense Sport & Event, som ligeledes står bag ejerskabet af Odense Boldklub, Odense Congress Center, Smag & Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon og Stella Maris.

Kundeservice
Kommerciel direktør & booker

Henrik Frisch
Mobil: +4551515256
E-mail: hef@liveculture.dk

Administrator & frivilligkoordinator

Ann-Britt Bjørnskov
Mobil: +4561693144
E-mail: anbj@liveculture.dk

Produktionschef

Frank Rosander
Mobil: +4530301692
E-mail: faro@liveculture.dk

Venue Coordinator

Erik Rasmussen
Mobil: +4522991640
E-mail: enr@liveculture.dk

Marketingansvarlig

Sanne Brigsted
Mobil: +4592906035
E-mail: sb@liveculture.dk

© e-Recruitment by HR-ON