Tobias Rahim Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
Jada Landsbyen 2021
Live Culture koncertproduktion
Dodo & The Dodos Olympen Live '22 Foto Camilla Lundbye (c)
The Minds of 99 Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye
Arenakoncert Photo Camilla Lundbye (c)
Emiely Support Phlake Jyske Bank Arena, Odense Foto Camilla Lundbye (c)
GNAGS i Den Fynske Landsby 2022 Foto Kent Rasmussen
Jonah Blacksmith i Den Fynske Landsby. Foto Kent Rasmussen
Lis Sørensen Landsbyen

Live Culture

Din portal til engagerende liveoplevelser på Fyn

Hos Live Culture, tidligere kendt som JVB og Culture Club, har vi i over 30 år været bannerførere for uforglemmelige liveoplevelser og kulturelle arrangementer.

Fra hjertet af Fyn har vi bragt livemusik og comedy til Odense, Svendborg, og resten af øen, og har med stor glæde præsenteret koncerter og shows for både lokale og internationale gæster.

 

Fra historiske koncerter til komik i Odense

Vores repertoire strækker sig bredt: Fra rock, pop og klassisk, til stand-up shows, comedy og sportsrelaterede events. Kort sagt: Live Culture er specialister i livearrangementer, uanset genren.

Siden starten er det blevet til mere end 2.000 kulturelle liveoplevelser på Fyn. Både danske og udenlandske artister, fra ‘upcoming’ til de helt store etablerede artister.

Vi er stolte af at være kendt for vores ikoniske koncerter i Den Fynske Landsby, Danmarks smukkeste koncertsted. Koncerterne i Den Fynske Landsby er kendt under brandet Landsbyen Odense.

Den første koncert i Landsbyen blev præsenteret i 1992, hvor det var Hanne Boel, der indtog scenen.

Se hele musikprogrammet for Landsbyen Odense ’24

 

Uafhængig livearrangør, der skaber liveoplevelser dér hvor det giver mening

Live Culture skaber liveoplevelser for publikum og virksomheder lige præcis dér, hvor det giver mening.

Live Culture er både koncertarrangør og medarrangør. Vi har et stærkt inhouse-team og en lang række gode og nære samarbejdspartnere, som vi hyrer ind til opgaver.

Vi har over årene arrangeret koncerter, både udendørs og indendørs, fx på koncertsteder som Kongens Have i Odense, Magasinet ved Kulturmaskinen, Musikhuset Posten, ODEON, Jyske Bank Arena, Dyrskuepladsen, Rundbuehallen i Svendborg og Den Grønne i Nyborg.

 

Bæredygtighed og diversitet i centrum

Hos Live Culture arbejder vi dedikeret med respekt omkring diversitet, ansvarsfuldhed i forhold til miljø og fremmelse af ligestilling og ligeberettigelse.

Læs mere

 

En del af Odense Sport & Event

Live Culture er en del af Odense Sport & Event, som rummer Odense Boldklub, Odense Congress Center, Smag & Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon, Stella Maris, Nature Energy Park, Jyske Bank Arena og Odense Eventyr Golf.

Læs mere

Vores mission i Live Culture er at berige det fynske kulturlandskab med livemusik, comedy og oplevelser, der forener folk og fremmer fællesskab.

Kundeservice
Kommerciel direktør & booker

Henrik Frisch
Mobil: +4551515256
E-mail: hef@liveculture.dk

Administrator & frivilligkoordinator

Ann-Britt Bjørnskov
Mobil: +4561693144
E-mail: anbj@liveculture.dk

Produktionschef

Frank Rosander
Mobil: +4530301692
E-mail: faro@liveculture.dk

Venue Coordinator

Erik Rasmussen
Mobil: +4522991640
E-mail: enr@liveculture.dk

Marketingansvarlig

Sanne Brigsted
Mobil: +4592906035
E-mail: sb@liveculture.dk

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.