25.05.24
Nature Energy Park
LIVE PÅ STADION
Nik & Jay på Odense Stadion 2024
Medina på Odense Stadion 2024
Malte Ebert på Odense Stadion 2024
Svea S på Odense Stadion 2024

LIVE PÅ STADION

Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S
Køb BILLET Se video Lyt på Spotify

Linket er kopieret til udklipsholderen

LIVE PÅ STADION i Odense lørdag den 25. maj.

Det er POP, det er DANSK og det bliver intet mindre end FANTASTISK.

Musikprogrammet

  • Nik & Jay
  • Medina
  • Malte Ebert
  • Svea S

Vi fylder stadion med musikfans der danser græsset af banen med de danske hitmagers kæmpe hits.  Ambitionerne hos arrangøren er tårnhøje. – Vi forvandler Nature Energy Park til et koncertmekka med et vanvittigt højt musikniveau på scenen og masser af street food, drikkevarer og VIP-oplevelser. Det bliver en ægte forårspop-fest for alle – fortæller Henrik Frisch, Live Culture

Stadionfaciliteterne opgraderes med endnu flere madboder, barer og toiletter, så vi kan skabe den vildeste lørdagsfest i Odense.

Nik & Jay

Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret tager kan du opleve Nik & Jay i Odense den 25. maj.

Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024 🌊🌊🌞🌞 Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at I godt kan begynde at glæde sig til en sommer i selskab med Nik & Jay – LIVE når de er allerbedst!

Medina

Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ’Velkommen til Medina’ fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på festivalerne bød på energisk og samlende fællessang, hvor publikum skrålede med på hvert et ord.

Malte Ebert

Den selvironiske, uforudsigelige og storslået sanger Malte Ebert involverer og inkluderer sine fans. Han har blik for detaljen og er altid med på den værste. Du kender ham måske som Gulddreng, fra Toppen af Poppen, ham med EM-hittet ”Helt Sikker”, vi kunne nævne i flæng hvor du formentlig kender ham fra, en ting er sikkert, Malte Ebert er unik som sangskriver, performer og sanger.

Svea S

Svea S tryllebinder publikum med hendes lækre og karakteristiske vokal. En vokal som både byder på afdæmpet nærvær og powerful ”i dit fjæs-klang”. På trods af sin unge alder har Svea S haft god tid til at fordybe sig i musikken. I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far, siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til, hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle, hvad hun følte med en vis underholdende distance.

Tilbage i februar  2023 udgav Svea S singlen “Hey Far”, som i skrivende stund for længst har rundet en million afspilninger på streamingtjenesten Spotify, og samtidig har været i flittig rotation på diverse radiostationer. Hun har bl.a. også udgivet singlerne ”Lukker øjnene” og ”Forfra”. Alle singlerne er blevet løftet flot af P3, der spiller dem flittigt i rotation.

Billetter
Priser er eks. gebyr
Inner Circle
Praktisk info
Type
Stadionkoncert m. sidde - og ståpladser
Dørene åbner
Kl. 15.00
Pladsen lukker
Kl. 23.30
Spillested
Arrangør
Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Se artisten
Lyt til artisten
Klik for at vælge den kunstner du gerne vil lytte til.
Billetter
Priser er eks. gebyr
Inner Circle
Praktisk info
Type
Stadionkoncert m. sidde - og ståpladser
Dørene åbner
Kl. 15.00
Pladsen lukker
Kl. 23.30
Spillested
Arrangør
Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.