Nature Energy Park
Nature Energy Park Skovdal
Nature Energy Park Skovdal
Nature Energy Park Skovdal
Nature Energy Park Skovdal
Nature Energy Park Skovdal

Nature Energy Park

Odense

Stadion i Odense hedder Nature Energy Park

Få minutter fra Odense centrum ligger et smukt stadion. Nature Energy Park er en del af Odense Sport & Event og benyttes bl.a. til OB-hjemmekampe, møder, konferencer, fester, intimkoncerter og i 2024 til stadionkoncert.

Nature Energy Park har både VIP-faciliteter og et stort publikumsområde med siddepladser, madboder, barer mm.

Oversigtskort ifm. en koncerter

Stadion Live oversigt

 

Kør med Odense Letbane til- og fra koncerterne. Se oversigt med Park+Ride

Odense Letbane

 

Flyv med ind over Odense Stadion og se stadion

Videoen er lavet ifm. et overblik over verdens stadioner, derfor er videoen fodboldrelaterede.

Retningslinjer
Billeder og video
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billeder. Der vil ofte være en fotograf tilstede fra Live Culture. Billederne deles bl.a. via Live Cultures kanaler, herunder Facebook og Instagram. Billeder og video fra Live Culture er altid omfattet af copyright. Hvis du ser et billede eller video af dig selv og du ikke har lyst til at det skal indgå, kan du kontakte Live Culture på info@liveculture.dk, hvorefter det bliver fjernet.
Diverse genstande
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Dyr
Det er ikke tilladt medbringe dyr uden forudindgået aftale.
Handicap
På Odense Stadion findes der et fantastisk område med godt udsyn tæt på fanområdet, madboder og barer. Området er allokeret til publikum med handicap eller anden handicap. Dele af området er overdækket. Handicapbilletter købes direkte hos Ticketmaster på tlf. 38 48 16 33. Det er muligt at få én gratis ledsager med, hvis der haves gyldigt ledsagerkort. Kortet skal kunne fremvises på dagen.
Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Våben og euforiserende stoffer
Våben og andre ulovlige genstande, må naturligvis ikke medbringes.
Fakta
Spisesteder

I området ved stadion findes der et rigt udvalg af madboder og spisemuligheder. I anledningen af koncerten er der opsat flere madboder end f.eks. til en hjemmekamp. Noget er vegetarisk, nogle serverer uden gluten og laktose og andre de helt klassiske varianter. Der er noget til den lette sult, til den søde tand og den store sult.

Drikkevarer & barer

I området ved stadion findes der et rigt udvalg af barer. I anledningen af koncerten er der opsat flere barer end f.eks. til en hjemmekamp. Du kan købe alt fra alkoholfrit til fadøl, specialøl, vin, drinks og kaffe i mange varianter.

Parkering

Foran Nature Energy Park er der parkeringspladser. Dele af parkeringsområdet er booket til arrangøren og øvrige pladser (100) kan tilkøbes. For øvrig parkering, se Odense Rundt der guider til alt fra parkering til cykelruter. Se oversigten her.

Odense Letbane

Odense Letbane har stop lige ved siden af Nature Energy Park. Stoppet hedder “Idrætsparken (Stadion)”.  Det gør det endnu lettere for dig at komme fra midtbyen og til stadion.

Øvrig transport

Find information via Odense Rundt (se oversigten her) og via Rejseplanen (find rejsetider her).

Overnatning

Vi anbefaler varmt vores gode venner på Hotel Odeon og Hotel Odense. Hotel Odense findes tæt på motorvejen ved Ørbækvej og Hotel Odeon er et nyt moderne hotel i midtbyen lige ved siden af letbanen. Fra Hotel Odeon kan du hoppe direkte på letbanen og køre direkte til hovedindgangen til stadion.

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.