Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye
Olympen Live '23 Foto (C) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye
Olympen Live_2023_All Copyrights Clara Brøgger_Web_ 231
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye
Olympen Live_2023_All Copyrights Clara Brøgger_Web_ 231
Olympen Live_2023_All Copyrights Clara Brøgger_Web_ 231
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live_2023_All Copyrights Clara Brøgger_Web_ 231
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live Foto (c) Clara Brøgger
Olympen Live_2023_All Copyrights Clara Brøgger_Web_ 231
Olympen Live i Ollerup

Mød vennerne til årets sydfynske musikevent

Lørdag den 24. august ved Svendborg, på den grønne arena bag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Fed musik, god mad og drikke, ordentlige toiletforhold og parkering ved indgangen.

Musikprogrammet 2024!

Seks danske livebands fra allerøverste hylde.

Nik & Jay, Medina, Jada, HUGORM, Hjalmer og Queen Machine spiller til årets festival.

Porten åbner kl. 11.00 og musikken spiller til kl. 00.00.

  • Standardbillet, 695 kr. + gebyr
  • VIP inkl. frokost, aftensmad og fri bar i VIP-området, 2.395 kr. + gebyr
  • Festivalpakke for 2 inkl. picnic, vin, campingstole mm., 2.109 kr. + gebyr
  • Børnebillet t.o.m. 12 år, 395 kr. + gebyr

KØB BILLET

Musikprogrammet 

Tiderne opdateres når vi nærmer os festivalen. Musikerne er nævnt i den rækkefølge de spiller til årets festival.

Kl. 11.00: Porten åbner

Kl. 12.00: Vinsmagning med VildMedVin Svendborg i Vinbaren (Kræver billet)

Kl. 12.30: Hjalmer (åbner årets festival)

Kl. 14.00: Vinsmagning med VildMedVin Svendborg i Vinbaren (Kræver billet)

Kl. Xx.Xx: Jada

Kl. 16.00: Vinsmagning med VildMedVin Svendborg i Vinbaren (Kræver billet)

Kl. Xx.Xx: HUGORM

Kl. 17.45: Bakketopmiddag med Resumé (Kræver billet. Middag udsolgt)

Kl. 18.00: Vinsmagning med VildMedVin Svendborg i Vinbaren (Kræver billet)

Kl. Xx.Xx: Medina

Kl. Xx.Xx: Nik & Jay

Kl. Xx.Xx: Queen Machine

Kl. 00.00: Tak for i år. På gensyn.

Tiderne er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.

N&J_PresseSommer2024
Nik & Jay
Olympen Live '24

Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret 2023 annoncerer Nik & Jay deres koncert på Olympen Live ’24. – Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024 – Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed, lyder det fra Nik & Jay i et officielt statement.

Medina_sommer2024
Medina
Olympen Live '24

Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ’Velkommen til Medina’ fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på dette års festivaler bød på energisk og samlende fællessang, når hele publikum skrålede med på hvert et ord.

Jada Olympen Live 24
Jada
Olympen Live '24

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig om en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med hendes personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

Jada er modig og stemmen for en hel generation, der taler om emner som sexisme, kropspositivisme og lige rettigheder for kvinder og kønsminoriteter. Hun er et forbillede, hun er inspirerende – og så rammer hendes musik lige i hjertet på rigtige mange mennesker. Hendes musik er ærlig, nuanceret og opløftende.

I 2019, da Jada udgav sit debutalbum ”I Cry A Lot” kvitterede Politikken, Soundvenue og Gaffa med ikke færre end 5 stjerner. En dansk popstjerne var født.

HUGORM ARENATOUR ODENSE og Olympen Live '24
Hugorm
Olympen Live '24

Et vanvittigt højt musikniveau! Hvis du har været på festival i 2023, så har du helt sikkert sunget med på sange som ”Pottemanden”, ”Folk skal bare holde deres kæft”, ”Himmeljuice” og ”Træmand”. Og nu kan Olympen Live se frem til, at HUGORM indtager scenen i det sydfynske. Simon Kvamm og hans band har leveret den ene udsolgte tour efter den anden. Og bandets festivalsommer fik anmelderne til at klappe næsten ukontrolleret i hænderne. HUGORM er derfor et scoop, som Olympen Live glæder sig til at præsentere for festivalgæsterne.

HUGORM har aldrig været mere populær end lige nu. Bandet har, i de relativt få år, de har eksisteret, leveret den ene overraskelse efter den anden, musikalsk og showmæssigt. Olympen Live er lyden af musik og sydfynske feelgood-vibes, og netop HUGORM passer perfekt ind i musikprogrammet for 2024

Hjalmer Olympen Live '24
Hjalmer
Olympen Live '24

Hjalmer er et ustoppeligt talent, der bliver ved med at overraske og give, både musikalsk, men i høj grad også af sig selv. Han åbner op, viser sårbarhed, ydmyghed og tager mennesker ind. Hans musik er hjertevarm og ærlig, og med et flot bagkatalog og utallige hits som ”Hey du”, ”Verden I Farver” og ”Hvis Du Går” bliver det absolut ikke en kedelig start på Olympen Live ’24.

Fynske Hjalmer er nemlig udvalgt til at åbne Olympen Live i 2024.

Queen Machine artwork 2024
Queen Machine
Olympen Live '24

Queen Machine blæste publikum bagover, da de indtog scenen på den sydfynske festival Olympen Live for bare et par måneder siden. Den folkekære koncertsucces bliver beskrevet som et af verdens bedste tribute bands til legendariske Queen, og bandet har i snart 15 år turneret i ind og udland med storslåede og medrivende koncerter. I 2024 kan spiller Queen Machine igen til Olympen Live.

Er du klar til at synge med på kæmpestore hits som We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Another One Bites the Dust, Radio Ga Ga, Under Pressure – listen af hits er så godt som uudtømmelig, og du finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.