VIP
VIP til Olympen Live ’25 er (naturligvis) ægte VIP
VIP-billetten koster 2.395 kr. + gebyr (1.916 kr. ex moms)
VIP inkluderer mad, eftermiddags snack pop-up, fri bar, indendørs- og udendørs siddepladser ved langborde/lounge miljø, godt udsyn til scenen, toiletter i VIP-området, parkering, og rig mulighed for at danse, netværke, hygge og nyde livet.
Porten til Olympen Live åbner kl.11.00, det samme gør VIP-området!
Mad:
I samarbejde med vores gode venner fra Smag&Smil arbejdes der lige nu på at skabe en herlig gastronomisk menu. Kokkenes ambition er at forkæle dig og de øvrige VIP’er med vanvittig lækker mad. Vi garanterer selvfølgelig både høj kvalitet af råvarer, klimafokus og gastronomi, der får en hver mave til at smile og sanserne til at danse!
Fri bar i VIP-en inkluderer:
- Fadøl fra Albani (Odense Pilsner og Odense Classic)
- Drinks fra Nohrlund (Gin & Tonic og Gin Mango)
- Koncertvine fra VildMedVin Svendborg (Rosé, hvid- og rødvin)
- Sodavand
- Kildevand
- Lækre kaffevarianter fra Kaffe Lars (Barista fra kl. 11 – 14)
- Friskmalet kaffe fra Kaffe Lars (Tag selv fra kl. 14 – 00.00)
Tilkøbsmuligheder i VIP-baren:
- Nøje udvalgte vine og bobler fra VildMedVin Svendborg
- Shots
- Specialøl (IPA mm.)
VIP-området:
Nyd en eksklusiv festivaldag på smukke Sydfyn, i eksklusive VIP-omgivelser. Du får godt udsyn til scenen, du bliver forkælet med lækre gastronomiske serveringer, snack pop-up (overraskelse) og fri bar. . Vi sørger (næsten) for det hele, du skal blot medbringe dit gode humør, en varm trøje (det bliver køligt om aftenen), så sørger vi for god livemusik, god mad, godt værtskab, en dans og masser af kolde drikkevarer.
Du må gerne tage drikkelse med ud af VIP-området, én genstand pr. person. Mad nydes i VIP-området. Du skal vise dit VIP-armbånd når du går ind i VIP-området.
VIP-parkering:
Hvis du kommer i bil, kan du parkere på VIP-parkeringspladen. Følg skiltene til VIP-parkering. VIP-parkering er inkl. i prisen.
Indgang:
Du skal benytte hovedindgangen på Ditlevsvej.
Menu:
Kokkene er i køkkenet og i fuld sving med at skabe menuen til festivalen i 2025.