Olympen Live Foto Camilla Lundbye (c)
Frokostbuffet til Olympen Live VIP '22
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye
VildMedVin Svendborg Foto (C) Clara Brøgger
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye
Olympen Live '23 Foto (C) Camilla Lundbye

VIP

ALL INCLUSIVE

Tak for et brag af en fest. På gensyn i uge 34, 2024.

Siden opdateres med ny information om festivalen ’24 i efter ’23.

VIP til Olympen Live ’23 er rigtig VIP
UDSOLGT!

Porten til Olympen Live åbner kl.11.00, det samme gør VIP-området!

Forplejning:
Kl.12.00-14.00: Frokostbuffet (se menu nedenfor)
Kl.15.00-17.00: Snack (Aperol Spritz pop-up bar)
Kl.17.00-19.30: Aftenbuffet (se menu nedenfor)

Fri bar i VIP-teltet inkluderer:
Fadøl fra Albani (Odense Pilsner), drinks fra Nohrlund (Gin & Tonic + Gin-mango-smash) og nøje udvalgte vine fra VildMedVin Odense

VIP-området:
Nyd en eksklusiv festivaldag på smukke Sydfyn i de eksklusive VIP-omgivelser. Du får godt udsyn til scenen, du bliver forkælet hele dagen, alt er inklusiv i din billet (også en to-go-campingstol hvis du vil hænge ud på pladsen)… Vi sørger for det hele, du skal bare medbringe det gode festivalhumør, så sørger vi for god livemusik, god mad og masser af kolde drikkevarer.

Du må gerne tage drikkelse med ud af VIP-området, én genstand pr. person. Mad nydes i VIP-området. Du skal vise dit VIP-armbånd når du går ind i VIP-området.

VIP-parkering:
Hvis du kommer i bil, kan du parkere på VIP-parkeringspladen på Svendborgvej. Følg skiltene. Bemærk, VIP-parkeringsområdet er ændret fra ’22 til ’23. VIP-parkering er inkl. i prisen.

Indgang:
Du skal benytte hovedindgangen på Ditlevsvej.

Menu:
Frokostbuffet

  • Mini wrap med rygeost, syltede løg og grøn asparges (vegetar)
  • Røget svinemørbrad med grøn tomatillos + urter
  • Grøn salat med langtidsbagte tomater, quinoa og basilikum dressing
  • L’Artisan gedeost med honning & timian samt syltede nødder
  • Hindbær muffin med smørcreme og knas
  • Hertil  mørkt kuvertbrød, lyst kuvertbrød og knækbrød 

Aftenbuffet

Forret fra buffet men portionsanrettet:

  • Kold røget laks, dildcreme, salater og rogn
  • Landskinke, syltede havtorn, pesto og urter

Hovedret fra buffet:

  • Grillpølser med brændenælde, grov sennep og hjemmerørt chunky ketchup.
  • Helstegt kalvefilet, grillet med hvidløgsolie og italienske urter
  • Hjertesalat vendt i parmesancreme, croutoner og sprød bacon.
  • Pastasalat vendt i pesto med peberfrugt, edamame bønner og majs
  • Grillet majskolbe.
  • Marinerede kartofler med urter og olivenolie
  • Kuvertbrød med saltet smør

Vi tager forbehold for enkelte ændringer i menuen.