Frivillige er = familien Live Culture ... Mennesker SKABER gode oplevelser og det er præcis det familien Live Culture skaber
Frivillige er = familien Live Culture ... Mennesker SKABER gode oplevelser og det er præcis det familien Live Culture skaber
Frivillige er = familien Live Culture ... Mennesker SKABER gode oplevelser og det er præcis det familien Live Culture skaber

Frivilligforening

Bliv en del af fællesskabet

FRIVILLIGFORENINGEN

Først og fremmest: hjerteligt velkommen til Støtteforeningen for kulturarrangementer på Fyn.

Foreningen er dannet som en selvstændig forening med støtte fra Live Culture.  Foreningen drives af foreningens bestyrelse med administrativ opbakning fra Live Cultures koordinator, Ann-Britt Bjørnskov.

Foreningen og Live Culture arbejder tæt sammen og betragter hinanden som meget tæt familie.

Hvorfor en forening frem for et klassisk frivilligteam?

De bedste vilkår for frivillige skabes via en regulær forening. I Live Culture værdsætter vi opbakningen, hjælpen, sparringen, samarbejdet og alle de sjove stunder sammen med alle frivillige.

Live Culture betaler foreningen for opgaverne, der udføres, og pengene bruges efterfølgende på foreningens medlemmer, f.eks. til sociale aktiviteter, fester, oplevelser, tøj m.m.

Foreningen hjælper primært til ved arrangementer i Jyske Bank Arena, Den Fynske Landsby og Olympen Live på Sydfyn. Derudover er der i løbet af året mindre opgaver, bl.a. sampling, billettjek i døren på Magasinet og assistance til OB’s fodboldarrangementer på Nature Energy Park.

 

OM LIVE CULTURE 

Live Culture er en fynsk oplevelsesvirksomhed, der har fokus på at skabe oplevelser med rytme og grin: koncerter, comedy og shows.

Live Culture er en del af Odense Sport & Event, der bl.a. også rummer Hotel Odeon, Stella Maris, Odense Congress Center, OB, Smag & Smil m.fl. Live Culture er både arrangør og medarrangør i samarbejde med gode kollegaer i branchen.

Live Culture ejer ikke selv spillesteder, men råder over Jyske Bank Arena i Odense Congress Center: spillesteder bookes alt efter, hvad der giver bedst mening i forhold til showet/koncerten, publikum m.m. Live Cultures typiske spillesteder tæller blandt andre Magasinet, ODEON, Jyske Bank Arena, Olympen i Ollerup, Svendborg Teater, Musikhuset Posten m.fl.

 

MEDLEMSKAB 

Pris pr. år 100 kr. i kontingent.

 

Du får bl.a.

 • Logotøj
 • To billetter til en udvalgt Live Culture-koncert
 • Frivilligfest med mad og drikke
 • Invitation til sociale arrangementer (f.eks. sejltur med smagning på Odense Aafart, en aften på Casino Odense, bowling, rundvisning på Odense Teater, fællesspisning, ølsmagning, vinsmagning m.m.)
 • Konkurrencer kun for medlemmer
 • Adgang til at hjælpe til ved koncerter/shows
 • Medbestemmelse, stemmeret og mulighed for at blive en aktiv bidragsyder i foreningens bestyrelse 

Hvad regner vi med, du har helt styr på?

 • At møde til tiden
 • At møde ind til dine vagter i passende påklædning (neutralt og rent) inkl. dit Live Culture-tøj
 • At være omstillingsparat – der kan opstå uforudsete opgaver, vi skal hjælpe til med
 • At være en god ven i familien – dvs. taler pænt, er hjælpsom og imødekommende
 • At du er aktiv ved at tilmelde dig vagter til de forskellige liveoplevelser – vi forventer absolut ikke, at du deltager hver gang – dog min. fem gange årligt

Hvad kan du bl.a. hjælpe til med?

 • Bar runnere: Bar runneres opgave er opsætning af barer før, opfyldning af barerne under, samt nedpilning af barerne efter et event
 • Billetscanning: Billetscannernes opgave er at tage imod gæsterne og sørge for gæsterne får scannet deres billetter
 • Bar crew: Bar crewet står for salget i barerne. Deres vigtigste opgave er at sikre en hurtig og god betjening af gæsterne
 • Rengøringsteam: Rengøringsteamet er ansvarlig for opfyldning af toiletpapir, sæbe, poser mm. Derudover sørger rengøringsteamet for løbende rengøring af gulve mm.
 • Serviceteam: Serviceteamet går rundt på pladsen og svarer på folks spørgsmål omkring placering af toiletter, barer m.m.
 • Catering team: Catering teamets fornemste opgave er at kræse om de andre frivillige. De sørger for mad og hygge til de forskellige events
 • Seatere: Til udvalgte indendørs arrangementer hjælper seatere gæsterne med at finde deres pladser
 • Eventteam: Eventteamet hjælper til med værtsskab, udsmykning, sampling, pop-up-barer mm. 
Bliv en del af Live Culture
Hvilke opgaver vil du gerne hjælpe med?*
Du må gerne vælge flere.
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.