Spillesteder

Live Culture er en uafhængig arrangør af liveoplevelser. Vi arrangerer koncerter, shows og comedy på de spillesteder, der giver bedst mening for publikum og artisterne. Vi har en lang række gode og nære samarbejdspartnere og et udvalg af egne spillesteder, der benyttes. Liveoplevelserne arrangeres både indendørs- og udendørs. Live Culture har et stærkt team af professionelle fagfolk til både koncertprodukterne, liveproduktioner, venue-drift og bardrift. Vi går op i at skabe gode publikumsoplevelser med kort ventetid, gode lydforhold og en høj kvalitet fra scenen.

Vi fandt desværre ikke det du søgte
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.