Black Box Jyske Bank Arena, Odense
Black Box Jyske Bank Arena, Odense
Black Box Jyske Bank Arena, Odense
Black Box Jyske Bank Arena, Odense
Black Box Jyske Bank Arena, Odense

Black Box i Jyske Bank Arena

Odense

Jyske Bank Arena i Odense slog for første gang dørene op den 6. oktober 2007. Åbningen blev fejret med et spændende og mangfoldigt åbningsshow, der bød på en festlig sammenkomst mellem fynske kunstnere og kultur i et flot, folkeligt og medrivende show.

Siden denne første gang har mange tusinde gæster fra hele landet nydt godt af alle de mange forskellige oplevelser, som arenaen har fungeret som ramme til – af de helt store koncertoplevelser har arenaen blandt andre kunne byde velkommen til danske Nephew og Volbeat, men også internationale stjerner som Simply Red og mexicanske Santana.

Med sine 3000 m2 er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad arenaen kan rumme. Jyske Bank Arena har plads til 5.000 stående gæster, og til de store koncerter er det blevet til en kæmpe fest på gulvet. Men Jyske Bank Arena har også en indretning og akustik, der passer perfekt til de mere intime koncerter, hvor der er plads til 4.000 siddende gæster.

Jyske Bank Arena har været rammen om mange store oplevelser som Disney on Ice, THRILLER Live, Mama Mia!, sportsbegivenheder og meget andet. Også Hansi Hinterseer og violinisten André Rieus besøg har været nogle af de helt store og anderledes oplevelser i arenaen.

Placeringen af Jyske Bank Arena kunne ikke være meget bedre. Med en afstand på kun fem minutter til den fynske motorvej og ti minutter til Odense Banegård og bymidten er det ingen sag at komme til arenaen. Desuden sørger de lokale og regionale busser for transport til arenaen.

Retningslinjer
Billeder og video
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billeder. Der vil ofte være en fotograf tilstede fra Live Culture. Billederne deles bl.a. via Live Cultures kanaler, herunder Facebook og Instagram. Billeder og video fra Live Culture er altid omfattet af copyright. Hvis du ser et billede eller video af dig selv og du ikke har lyst til at det skal indgå, kan du kontakte Live Culture på info@liveculture.dk, hvorefter det bliver fjernet.
Diverse genstande
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Dyr
Det er ikke tilladt medbringe dyr uden forudindgået aftale.
Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Obligatorisk garderobe
Garderobe er obligatorisk Større tasker må ikke medbringes
Våben og euforiserende stoffer
Våben og andre ulovlige genstande, må naturligvis ikke medbringes.
Fakta
Areal

3000 m2

Siddepladser

4000

Ståpladser

5000

Afstand til motorvej

5 min.

Afstand til Odense Banegård

10 min.

Afstand til Odense Centrum

10 min.

Transport

Busser til døren

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.