Frølageret
Frølageret koncert

Frølageret

Odense

Frølageret er Odenses scene for kreativ co-produktion, ny skæv musik og helt nære liveoplevelser.

Det er et spillested hvor du bliver inviteret med til at deltage i nærværende liveoplevelser.

Når du er til koncert i Frølageret er musikken i bogstavelig forstand i øjenhøjde. Scenen er 40 cm høj og du kommer helt tæt på artisterne – det giver en helt særlig og intim stemning.

Til spillestedet er også en bar, hvor du kan forsyne dig før og under koncerten.

 

DANCE er en frivillig arrangørgruppe, som er tilknyttet Kulturmaskinen i Odense. De arrangerer koncerter som har til formål at vise Odense hvad der rør sig på den danske musikscene.

Siden den spæde start har gruppen fokuseret på at vise byens pulserende og mangfoldige kulturelle scene frem og samtidig fremhæve lokale musikeres arbejde, især dem der florerer i den pulserende undergrund og på den alternative scene. DANCE har været med til at skabe en platform hvor nye artister fra hele landet kan komme og vise deres musik frem. Der er fokus på at skabe en kreativ og inkluderende atmosfære og DANCE (tidligere DanceLikaMonkey) er kendt for at kunne formå at connecte folket med de unikke og spændende koncerter som de inviterer ind til. Gruppens navn udstråler den frie ånd og levende atmosfære som kan forventes til arrangementerne, og det inviterer gæsterne til at give slip og have det sjovt. DANCE på Facebook

 

Retningslinjer
Billeder og video
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billeder. Der vil ofte være en fotograf tilstede fra Live Culture. Billederne deles bl.a. via Live Cultures kanaler, herunder Facebook og Instagram. Billeder og video fra Live Culture er altid omfattet af copyright. Hvis du ser et billede eller video af dig selv og du ikke har lyst til at det skal indgå, kan du kontakte Live Culture på info@liveculture.dk, hvorefter det bliver fjernet.
Diverse genstande
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Dyr
Det er ikke tilladt medbringe dyr uden forudindgået aftale.
Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Obligatorisk garderobe
Garderobe er obligatorisk Større tasker må ikke medbringes
Våben og euforiserende stoffer
Våben og andre ulovlige genstande, må naturligvis ikke medbringes.
Fakta
Frølageret
Find vej

Odense Kommune har lavet en fin guide til at finde vej, parkering og meget mere. “Odense Rundt” finder du her.

Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med + 20.000 medlemmer. Medlemmer får rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og eksklusive tilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.