Svendborg Teater
Svendborg Teater indgangen
Svendborg Teater teatersalen

Svendborg Teater

Svendborg

Svendborg Teater blev bygget i 1897 og har hvert år budt på en bred vifte af forestillinger og underholdning.

Svendborg Teater ligger i centrum af Svendborg by, og er et lille hyggeligt teater med plads til 440 gæster. Teatret danner rammen om mange slags forestillinger både inden for comedy, koncerter og foredrag.

Teatersalen er en af Danmarks smukkeste teatersale. Teatret er tegnet af Emil Schwanenflügel og Th. Hoffmann og betragtes som en arkitektonisk perle og et lokalt fyrtårn.

Teatret er en velbevaret og typisk repræsentant for provinsielt teaterbyggeri fra slutningen af 1800-tallet. Salen har en kapacitet til 440 gæster, og publikum er fordelt på 3 niveauer.

OBS: Teatersalen af en velbevaret ældre teatersal. Der er ikke ret meget benplads på balkonerne.

Læs mere på spillestedets egen hjemmeside.

Retningslinjer
Billeder og video
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billeder. Der vil ofte være en fotograf tilstede fra Live Culture. Billederne deles bl.a. via Live Cultures kanaler, herunder Facebook og Instagram. Billeder og video fra Live Culture er altid omfattet af copyright. Hvis du ser et billede eller video af dig selv og du ikke har lyst til at det skal indgå, kan du kontakte Live Culture på info@liveculture.dk, hvorefter det bliver fjernet.
Diverse genstande
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Dyr
Det er ikke tilladt medbringe dyr uden forudindgået aftale.
Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Obligatorisk garderobe
Garderobe er obligatorisk Større tasker må ikke medbringes
Våben og euforiserende stoffer
Våben og andre ulovlige genstande, må naturligvis ikke medbringes.
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med + 20.000 medlemmer. Medlemmer får rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og eksklusive tilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.