Psyched up Janis Foto: Camilla Lundbye (c)

Odense Congress Center

Odense

Odense Congress Center byder hvert eneste år velkommen til hundredtusindvis af gæster fra hele landet. Mange af dem kommer for at opleve store og små koncerter, standup og andre events i den store Danmarkssal, der kan ændre størrelse, alt efter arrangementet – så er der altid præcis den plads, der giver den fedeste publikumsoplevelse.

Odense Congress Center har gratis parkering, lige ved døren, og ligger tæt på både Odense centrum og motorvejen, så det er let at komme til og fra koncerten.
… og hvis du kommer langvejs fra, så ligger Hotel Odenses 109 dejlige værelser i samme bygning – naturligvis inklusiv lækker morgenbuffet, til dagen derpå.

Retningslinjer
Billeder og video
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billeder. Der vil ofte være en fotograf tilstede fra Live Culture. Billederne deles bl.a. via Live Cultures kanaler, herunder Facebook og Instagram. Billeder og video fra Live Culture er altid omfattet af copyright. Hvis du ser et billede eller video af dig selv og du ikke har lyst til at det skal indgå, kan du kontakte Live Culture på info@liveculture.dk, hvorefter det bliver fjernet.
Diverse genstande
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
Dyr
Det er ikke tilladt medbringe dyr uden forudindgået aftale.
Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Obligatorisk garderobe
Garderobe er obligatorisk Større tasker må ikke medbringes
Våben og euforiserende stoffer
Våben og andre ulovlige genstande, må naturligvis ikke medbringes.