VildMedVin Svendborg Foto (C) Clara Brøgger
Albani brand aktivering Foto Thomas Rungstrøm
Olympen Live '23 Foto (C) Clara Brøgger
Mascot og BYGMA Foto (C) Clara Brøgger

Samarbejdspartnere

De er med til at gøre det hele muligt

Olympen Live gøres til virkelighed igennem gode og nære partnerskaber. Det kræver gode samarbejdspartnere og leverandører for at realisere festivalen. Vi har rigtig mange partnere, leverandører, hjælpere og venner af huset, der helhjertet dedikerer sig til arbejdet med festivalen for at skabe de bedste publikumsoplevelser.

Næsten alle leverandører og samarbejdspartnere er forankret i det fynske. Det betyder rigtig meget for os at arbejde sammen med lokale eksperter.

Her kan du møde nogle af dem der har valgt at bakke op om Olympen Live og finde en oversigt over leverandører til festivalen.

Samarbejdspartnere
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.