10.04.24
Musikhuset Posten
Ny dato
eee gee
eee gee september 2023Foto Niklas Adrian Vindelev
eee gee
eee gee Posten Odense Arrangør Live Culture NiklasAdrianVindelev_SCAN_EEEGEE_71
Ida Vermehren

eee gee

SHE-REX tour // Support Ida Vermehren
Køb BILLET Se video Lyt på Spotify

Linket er kopieret til udklipsholderen

VIGTIG INFO! 

Ny dato: Den 10. april. Din billet til det oprindelige show den 3. marts er gældende til den nye dato.

 

Albumaktuelle eee gee tager på tour i Danmark.

‘SHE-REX’ har fået vanvittig god modtagelse. Sidst eee gee besøgte Odense fik hun 5 stjerner. eee gee regerer på sin egen planet på 2. album SHE-REX og det bliver en brand varm eee gee vi ser i foråret på scenen i Odense.

“Det handler om at sætte scenen og tonen fra starten. Jeg er en håbløs romantiker, jeg kæmper for kærligheden og nogle gange taber jeg – men jeg overlever altid. Rex er latinsk for konge, så SHE-REX må være en dronning, eller en kvindelig konge. Og så associerer ordet til voldsom og aggressiv adfærd som en T-Rex, den mest frygtede dinosaur af dem alle, så på den måde bliver SHE-REX en ramme, der giver mig plads til både at være sårbar, romantisk, stærk, vred, angst, modig, introvert, ekspressiv – alle følelser og sider af mig. Og så kan jeg li’ idéen om at Winning er en sports analogi, hvor jeg med SHE-REX rykker op i de royale rækker.”

SHE-REX er 2. album fra den danske sanger og sangskriver eee gee, der med sit anmelderroste debutalbum ‘Winning’ fra februar 2022 cementerede sig som en af dansk musiks nye store stemmer. SHEREX starter og slutter i det ydre rum, først med titelnummeret ‘she-rex’ der maler et billede af en ængstelig hun-dinosaur og hele planetens totale udryddelse, for så at slutte med ‘space anxiety’ – en metafor for eee gee selv der nu som en lille satellit, flyder vægtløs og frit rundt ude i det ydre rum.

Foruden en fortælling om det uendelige univers, bevæger eee gee sig også over i et mere ekstrovert lydbillede, med plads til både dansable uptempo numre som ‘perfect 10’, ‘(search:) how to heal a friend’ og ‘school reunion’, samt de mere forventelige ballader fra eee gee som ‘(search:) how to break up with a friend’, ‘promise to pick up the phone’ og den rockede ‘did you ever love someone’.

Nyd eee gee live til Kronprinseparrets prisuddeling den 4/11 (1t. 25. 40 inde)

SUPPORT: Ida Vermehren

Ida Vermehren er en singer songwriter, men ikke som du kender dem. Her får du en sangskriver, der for alvor rykker på genrens grænser. Med nytænkende guitarspil inviteres du ind i et stemningsfuldt tekstunivers fra en kringlet hjerne.

Praktisk info
Type
Ståpladser
Dørene åbner
1 time før koncerten
Spillested
Arrangør
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Se artisten
Lyt til artisten
Klik for at vælge den kunstner du gerne vil lytte til.
Praktisk info
Type
Ståpladser
Dørene åbner
1 time før koncerten
Spillested
Arrangør
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.