fbpx

JUNG + JACOB AKSGLÆDE

Landsbyen Odense ’23

JUNG + JACOB Aksglæde

 

Open in Spotify

 


JUNG 

Med deres fængende melodier og velskrevne tekster er JUNG kendt for energiske liveoptrædener der samler publikum til fest og fællessang.

JUNG har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

 

I slutningen af 2021 solgte JUNG over 23.000 billetter på deres debut arenatour, som tog dem forbi Royal Arena, København – Ceres Arena, Århus – Aalborg Hallen, Aalborg og Jyske Bank Arena, Odense.


Jacob Aksglæde

I løbet af de sidste par år har Jacob Aksglæde markeret sig på musikscenen som en af de kunstnere, der kan nå ud til de danske højttalere med dansksproget pop, der har tekster alle kan relatere til.

Tre Ep’er og et album har etableret ham som en af de mest interessant nye danske sangere og sangskrivere på den danske musikscene.

 

Med hits som Giv Lys Igen, PromilleRomantikken, Næste Sommer og Fantomfølelser har han virkelig skabt hul igennem til en bred lytterskare på radio, i streaming-verdenen samt ikke mindst live, hvor hans koncerter tit beskrives som deciderede sing-a-long-fester.

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.