Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen.

Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene.

I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

Den Fynske Landsby ligger blot ti minutter fra både banegården i Odense og motorvejen.

Regler for publikum

  • Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke. Det er muligt at forudbestille tapas. Der vil også være én food truck i Landsbyen med lækker nem street food.
  • Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande.
  • Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optageudstyr, hverken til lyd eller billede. Du må gerne bruge din smartphone til at lave billeder og video. Husk at tage hensyn til de andre gæster i Landsbyen.
  • Det er ikke tilladt at medbringe dyr. Dog er førerhunde velkomne.
  • Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe genstande eller andet, der strider mod lovgivningen.
  • Du må gerne tage billeder og video med din smartphone, dog uden blitz. Du må også gerne dele dine oplevelser med #LandsbyenOdense #LandsbyLove og tagge os @LandsbyenOdense