24.02.24 - 10.05.24
Flere venues
Få billetter
Linda P. 'Slutty Mary' stand-up tour 2024 Fyn, Odense, Svendborg
Linda P - Slutty Mary - Stand-up tour 2024 Odense og Svendborg

Linda P – ‘Slutty Mary’

Stand-up tour 2024
Køb BILLET Se video

Linket er kopieret til udklipsholderen

’Slutty Mary’

Linda P er tilbage, som du kender hende!

Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget.

Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary 2024’

’Slutty Mary’ bliver Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste One-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Senest var Linda P aktuel med showet ’Sabotagehunger’ i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

 

Vigtig information vedr. late night showet i Svendborg!

Kære fan

Dette arrangement er flyttet. Information er sendt til alle billetkøbere den 9. februar kl. 12.00 via e-mail fra Ticketmaster.

Linda P – Slutty Mary d. 24.02.2024 kl. 20:30 på Svendborg Teater flyttes til en ny dato og vil derfor ikke finde sted på den oprindelige dato.

Den nye dato for arrangementet er 10.05.2024 kl. 19:00. Dine billetter vil være gyldige til den nye dato.

Har du fået tilsendt billetten på e-mail, anbefaler vi, at du dagen før showet downloader din billet på ny fra din Ticketmaster-profil eller i vores app, da eventuelle showændringer vil fremgå på billetten.

Kære publikum,

Linda P. er kommet godt fra land med det allerede anmelderroste show ”Slutty Mary”. Af logistiske årsager bliver tour-teamet nødt til at flytte showet på Svendborg Teater den 24. februar kl. 20.30 til fredag den 10. maj kl. 19.00.

Dine billetter vil automatisk blive overflyttet til den nye showdato. Hvis du ikke kan deltage den 10. maj kl. 19.00, skal du følge nedenstående link for refundering af din billet via Ticketmaster.

Det er også muligt at få billetten flyttet vederlagsfrit til showet i Odense den 3. maj kl. 18.00 via info@liveculture.dk.

Det er muligt at få refunderet og flyttet billetten frem til den 20. februar 2024.

På forhånd tak.

Praktisk info
Type
Siddepladser
Dørene åbner
30 min. inden den valgte forestilling
Spillesteder
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Se artisten
Praktisk info
Type
Siddepladser
Dørene åbner
30 min. inden den valgte forestilling
Spillesteder
Vi tager forbehold for enkelte ændringer i programmet. Vi opfordrer til at benytte de officielle salgssteder for at undgå snyd. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
I nærheden
Club Live Culture

Fyns største livefællesskab med flere tusinde medlemmer. Er du medlem får du eksklusive rabatter, unikke fordele, adgang til presale, nyheder og medlemstilbud.

Bliv (gratis) medlem af Club Live Culture allerede i dag.

Jeg bekræfter ved indmeldelsen i Club Live Culture, at jeg er fyldt 18 år. Jeg giver ved indmeldelsen samtykke til at Live Culture, der er en del af Odense Sport & Event, må benytte mine oplysninger til markedsføring via 3. parts kanaler, så som META. Derudover giver jeg tilladelse til at de må sende mig e-mail med nyheder, tilbud, konkurrencer og andre relevante kampagner der vedr. liveoplevelser. Jeg kan til en hver tid trække min indmeldelse retur. Se privatlivspolitik.